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Amylobacter
Bacillus
Bacillus amylobacter
Bacillus butyricus
Bacillus cereus
Bacillus sp.
Bacillus sphaericus
Bacillus thuringiensis H-14
Bacillus thuringiensis israelensis
Bacillus thuringiensis sérotype H 14
Cactus cierge
Carbohydrase de Bacillus licheniformis
Céreus peruvianus
Cérus peruvianus
Intoxication alimentaire à Bacillus cereus
Présure de Bacillus cereus
Toxi-infection due à Bacillus cereus
Toxi-infection due à Bacillus thuringiensis
Vibrion butyrique

Translation of "bacillus cereus " (French → English) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below


toxi-infection due à Bacillus cereus | toxi-infection due à Bacillus thuringiensis

bacillus cereus food-borne infection | Bacillus thuringiensis food-borne infection


intoxication alimentaire à Bacillus cereus

foodborne Bacillus cereus intoxication


présure de Bacillus cereus

rennet from Bacillue cereus


Bacillus thuringiensis H-14 [ Bacillus thuringiensis sérotype H 14 | Bacillus thuringiensis israelensis ]

Bacillus thuringiensis H-14 [ Bacillus thuringiensis israelensis ]


amylobacter | bacillus amylobacter | bacillus butyricus | vibrion butyrique

clostridium butyricum


Bacillus sphaericus [ bacillus sp. ]

Bacillus sphaericus


céreus peruvianus | Cérus peruvianus | cactus cierge

hedge cactus




carbohydrase de Bacillus licheniformis

carbohydrase from Bacillus licheniformis
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Dans son avis, l'Autorité a estimé que la nouvelle classification taxonomique de la souche de Bacillus cereus var. toyoi (NCIMB 40112/CNCM I-1012) en tant que nouvelle espèce dénommée Bacillus toyonensis n'avait aucune incidence sur l'évaluation, car la souche continue d'appartenir au groupe Bacillus cereus.

In its opinion, the Authority considered that the taxonomic re-classification of the strain of Bacillus cereus var. toyoi (NCIMB 40112/CNCM I-1012) as a new species named Bacillus toyonensis had no impact on the assessment thereof, as it still belongs to the Bacillus cereus group.


Par conséquent, il n'a pas été établi que la préparation de Bacillus cereus var. toyoi (NCIMB 40112/CNCM I-1012), qui a été reclassée en tant que nouvelle espèce dénommée Bacillus toyonensis (NCIMB 14858T), n'avait pas d'effet néfaste sur la santé animale ou humaine lorsqu'elle est utilisée comme additif pour l'alimentation animale.

Consequently, it has not been established that the preparation of Bacillus cereus var. toyoi (NCIMB 40112/CNCM I-1012), which has been re-classified as a new species named Bacillus toyonensis (NCIMB 14858T), does not have an adverse effect on animal health or on human health, when used as feed additive.


La préparation de Bacillus cereus var. toyoi (NCIMB 40112/CNCM I-1012) a été autorisée sans limitation dans le temps conformément à la directive 70/524/CEE en tant qu'additif destiné à l'alimentation animale pour les porcelets de moins de deux mois et les truies, en vertu du règlement (CE) no 256/2002 de la Commission (3), pour les porcelets de deux à quatre mois et les porcs d'engraissement, en vertu du règlement (CE) no 1453/2004 de la Commission (4), pour les bovins d'engraissement, en vertu du règlement (CE) no 255/2005 de la Commission (5), ainsi que pour les lapins d'engraissement et les poulets d'engraissement, en vertu du règleme ...[+++]

The preparation of Bacillus cereus var. toyoi (NCIMB 40112/CNCM I-1012) was authorised without a time limit in accordance with Directive 70/524/EEC as a feed additive for piglets under 2 months and sows by Commission Regulation (EC) No 256/2002 (3), for piglets from 2 to 4 months and pigs for fattening by Commission Regulation (EC) No 1453/2004 (4), for cattle for fattening by Commission Regulation (EC) No 255/2005 (5) and for rabbits for fattening and chickens for fattening by Commission Regulation (EC) No 1200/2005 (6).


Les aliments déshydratés, qui contiennent fréquemment des spores de Bacillus spp. pathogènes, peuvent favoriser le développement de Bacillus cereus une fois réhydratés dans de l'eau chaude.

Dehydrated foods, in which the presence of spores of pathogenic Bacillus spp. is frequent, might permit the growth of Bacillus cereus once rehydrated in warm water.


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Le groupe Biohaz de l'EFSA a émis un avis concernant Bacillus cereus et les autres Bacillus spp. dans les denrées alimentaires les 26 et 27 janvier 2005.

The BIOHAZ Panel of EFSA issued an opinion on Bacillus cereus and other Bacillus spp. in foodstuffs on 26 and 27 January 2005.


Les aliments déshydratés, qui contiennent fréquemment des spores de Bacillus spp. pathogènes, peuvent favoriser le développement de Bacillus cereus une fois réhydratés dans de l'eau chaude.

Dehydrated foods, in which the presence of spores of pathogenic Bacillus spp. is frequent, might permit the growth of Bacillus cereus once rehydrated in warm water.


Le groupe Biohaz de l'EFSA a émis un avis concernant Bacillus cereus et les autres Bacillus spp. dans les denrées alimentaires les 26 et 27 janvier 2005.

The BIOHAZ Panel of EFSA issued an opinion on Bacillus cereus and other Bacillus spp. in foodstuffs on 26 and 27 January 2005.


Conformément à l'avis de l'EFSA, la concentration de spores de Bacillus cereus dans les préparations en poudre pour nourrissons et les aliments diététiques en poudre doit être maintenue aussi faible que possible pendant le traitement et un critère d’hygiène du procédé doit être établi en plus des bonnes pratiques visant à réduire le délai qui s'écoule entre la préparation et la consommation.

In line with the EFSA opinion, the numbers of Bacillus cereus spores in dried infant formulae and dried dietary foods should be as low as possible during processing and a process hygiene criterion should be laid down in addition to good practices designed to reduce delay between preparation and consumption.


Présomption de Bacillus cereus dans les préparations en poudre pour nourrissons et les aliments diététiques en poudre destinés à des fins médicales spéciales pour nourrissons de moins de six mois

Presumptive Bacillus cereus in dried infant formulae and dried dietary foods for special medical purposes intended for infants below six months of age:


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