Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Cantine
Collectivités
Entreprise de restauration collective
Horeca
Industrie de la restauration
Profession de la restauration
Préposé de restauration collective
Préposée de restauration collective
Restaurant
Restaurant d'entreprise
Restauration collective
Restauration collective concédée
Restauration collective directe
Restauration de collectivité
établissement d'alimentation collective
établissement de restauration collective

Translation of "restauration collective " (French → English) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
restauration collective [ cantine | restaurant d'entreprise ]

catering [ canteen | works canteen ]




restauration collective concédée

contract group catering


restauration collective [ restauration de collectivité | collectivités ]

institutional food services


établissement d'alimentation collective | établissement de restauration collective

catering establishment


hôtels, restaurants et services alimentaires en établissement [ hôtels, restaurants et restauration collective | hôtels, restaurants et institutions ]

hotels, restaurants and institutions [ HRI | HRI sector ]


préposé de restauration collective [ préposée de restauration collective ]

food checker


établissement de restauration collective | entreprise de restauration collective

mass catering and institutionalised catering service


industrie de la restauration [ horeca | restaurant ]

catering industry [ café | HORECA | International Organisation of Hotel and Restaurant Associations | restaurant | restaurant industry ]


profession de la restauration

catering profession [ caterer | chef ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
"commerce de détail", la manipulation et/ou la transformation de denrées alimentaires ainsi que leur entreposage dans les points de vente ou de livraison au consommateur final, y compris les terminaux de distribution, les traiteurs, les restaurants d'entreprise, la restauration collective, les restaurants et autres prestataires de services de restauration similaires, les commerces, les plateformes de distribution vers les grandes surfaces et les grossistes;

'retail' means the handling and/or processing of food and its storage at the point of sale or delivery to the final consumer, including distribution terminals, catering operations, factory canteens, institutional catering, restaurants and other similar food service operations, shops, supermarket distribution centres and wholesale outlets;


Les deux entreprises fournissent des services de restauration collective en Italie.

Both companies are active in the provision of contract foodservices in Italy.


La présente directive concerne l'étiquetage nutritionnel * des denrées alimentaires destinées au consommateur final et aux entreprises de restauration collective (restaurants, hôpitaux, cantines, etc.).

This Directive concerns nutrition labelling * of foodstuffs for the final consumer and for mass caterers (restaurants, hospitals, canteens, etc.).


18) « commerce de détail », la manipulation et/ou la transformation de produits de ressources aquatiques vivantes, ainsi que leur entreposage dans les points de vente ou de livraison au consommateur final, y compris les terminaux de distribution, les traiteurs, les restaurants d'entreprise, la restauration collective, les restaurants et autres prestataires de services de restauration similaires, les commerces, les plateformes de distribution vers les grandes surfaces et les grossistes;

(18) "Retail" means the handling and/or processing of products of living aquatic resources and their storage at the point of sale or delivery to the final consumer, and includes distribution terminals, catering operations, factory canteens, institutional catering, restaurants and other similar food service operations, shops, supermarket distribution centres and wholesale outlets;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
«opérations de restauration collective», la préparation de produits biologiques dans les restaurants, hôpitaux, cantines et autres entreprises similaires du secteur alimentaire au point de vente ou de fourniture au consommateur final.

‘mass catering operations’ means the preparation of organic products in restaurants, hospitals, canteens and other similar food business at the point of sale or delivery to the final consumer.


La société Compass Group PLC (Compass) est active dans le secteur de la restauration, notamment la restauration collective et la restauration concédée.

Compass Group PLC (Compass) is active in the foodservice sector, including contract foodservices and concession foodservices.


Onama Spa (Italie) est également active dans le secteur de la restauration: elle est présente principalement dans la restauration collective, la restauration sous concession et les chèques repas, ainsi que, dans une moindre mesure, le libre-service.

Onama Spa (Italy) is also active in the foodservices sector, mainly operating as a provider of contract foodservices, concession foodservices and meal voucher services and, to a lesser extent, vending services.


La Commission européenne a approuvé le projet d'acquisition par la société française de restauration et de loisirs Sodexho Alliance SA de plusieurs entreprises appartenant au groupe américain Albert Abela Corp. Parmi les sociétés achetées, seule Sogeres, qui opère dans le secteur de la restauration collective, est présente en Europe.

The European Commission has approved the proposed acquisition by French catering and leisure company Sodexho Alliance SA of several companies belonging to Albert Abela Corp of the United States. Of the companies being acquired, only Sogeres, which is active in contract foodservices, is active in Europe.


La présente directive concerne l'étiquetage nutritionnel * des denrées alimentaires destinées au consommateur final et aux entreprises de restauration collective (restaurants, hôpitaux, cantines, etc.).

This Directive concerns nutrition labelling * of foodstuffs for the final consumer and for mass caterers (restaurants, hospitals, canteens, etc.).


Ses principales activités sont la restauration (en particulier sur les autoroutes), la restauration collective, les titres-restaurants, l'hôtellerie (y compris la thalassotérapie), certaines activités de tourisme (croisières, tours opérators, etc.) et certains services liés.

Its principal activities are catering (particularly on motorways), group catering, luncheon-vouchers, hotels (including sea water therapy centres), tourism (cruises, tour operators etc.) and certain related services.


w