Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bone in sirloin roast
Bone-in blade roast
Bone-in sirloin roast
Boneless sirloin roast
Ham-end loin roast
Hip bone roast
Leg-end loin roast
Loin sirloin roast
Rolled sirloin
Sirloin rolled

Traduction de «Bone-in sirloin roast » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
bone-in sirloin roast

rôti de surlonge [ rosbif de surlonge ]




leg-end loin roast | hip bone roast | loin sirloin roast | ham-end loin roast

rôti de longe


boneless sirloin roast [ sirloin rolled ]

rôti de surlonge désossée [ rosbif de surlonge désossée | surlonge roulée ]


rolled sirloin | boneless sirloin roast

surlonge roulée


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
In the Canadian market, when you're looking at beef you're looking at high-end cuts, roasts, T-bones, etc.

Et cela s'applique peut-être aussi au boeuf. Dans le marché canadien, les coupes de boeuf sont des coupes haut de gamme, comme les rôtis, les biftecks d'aloyau, etc.


- forequarters comprising all the bones and the scrag, neck and shoulder, and cut at the tenth rib; and hindquarters comprising all the bones and the thigh and sirloin, and cut at the third rib, or

- soit des quartiers avant comprenant tous les os ainsi que le collet et l'épaule et découpés à dix côtes et des quartiers arrière comprenant tous les os ainsi que la cuisse et l'aloyau et découpés à trois côtes,


(g) "separated hindquarters", for the purposes of subheadings 02.01 A II a) 3 and 02.01 A II b) 3 : the rear part of a half-carcase comprising all the bones and the thigh and sirloin, with a minimum of three whole or cut ribs with or without the knuckle and with or without the thin flanks. The front part of a half-carcase comprising all the bones and the scrag, neck and shoulder but with more than 10 ribs shall be regarded as "separated hindquarters".

g) quartier arrière séparé, au sens des sous-positions 02.01 A II a) 3 et 02.01 A II b) 3, la partie postérieure de la demi-carcasse comprenant tous les os ainsi que la cuisse et l'aloyau, avec au minimum trois côtes entières ou coupées, avec ou sans le jarret et avec ou sans le flanchet ; est à traiter comme quartier arrière séparé la partie antérieure de la demi-carcasse comprenant tous les os ainsi que le collet et l'épaule, mais avec plus de dix côtes;


(c) "compensated quarters", for the purposes of subheadings 02.01 A II a) 1 and 02.01 A II b) 1, portions composed of either: - forequarters comprising all the bones and the scrag, neck and shoulder, and cut at the 10th rib ; and hindquarters comprising all the bones and the thigh and sirloin, and cut at the third rib, or

c) quartier compensé, au sens des sous-positions 02.01 A II a) 1 et 02.01 A II b) 1, l'ensemble constitué: - soit des quartiers avant comprenant tous les os ainsi que le collet et l'épaule et découpés à dix côtes et des quartiers arrière comprenant tous les os ainsi que la cuisse et l'aloyau et découpés à trois côtes,


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
- forequarters comprising all the bones and the scrag, neck and shoulder, and cut at the fifth rib, with the whole of the flank and breast attached ; and hindquarters comprising all the bones and the thigh and sirloin, and cut at the eighth cut rib.

- soit des quartiers avant comprenant tous les os ainsi que le collet et l'épaule, découpés à cinq côtes avec caparaçon entier attenant et des quartiers arrière comprenant tous les os ainsi que la cuisse et l'aloyau découpés à huit côtes coupées.


(f) "unseparated hindquarters", for the purposes of subheadings 02.01 A II a) 3 and 02.01 A II b) 3 : the rear part of a carcase comprising all the bones and the thigh and sirloin, with a minimum of three pairs of whole or cut ribs with or without the knuckle and with or without the thin flanks. The front part of a carcase comprising all the bones and the scrag, neck and shoulder but with more than 10 pairs of ribs shall be regarded as "unseparated hindquarters";

f) quartier arrière attenant, au sens des sous-positions 02.01 A II a) 3 et 02.01 A II b) 3, la partie postérieure de la carcasse comprenant tous les os ainsi que les cuisses et les aloyaux avec au minimum trois paires de côtes entières ou coupées, avec ou sans le jarret et avec ou sans le flanchet ; est à traiter comme quartier arrière attenant la partie antérieure de la carcasse comprenant tous les os ainsi que le collet et les épaules, mais avec plus de dix paires de côtes;




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Bone-in sirloin roast' ->

Date index: 2022-03-20
w