Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bottom fermentation
Bottom fermentation beer
Bottom fermented beer
Bottom fermenting beer
Bottom low-fermentation
Bottom yeast
Bottom-fermentation beer
Bottom-fermentation yeast
Bottom-fermented beer
Bottom-fermenting beer
Execute stacking fermentation of tobacco leaves
Fermentation tank
Fermenter
Fermenting tank
Fermenting tub
Fermenting tun
Fermenting vat
Fermenting vessel
Fermentor
Lager
Lager beer
Lager yeast
Low fermentation
Low fermentation beer
Perform stacking fermentation of tobacco leaves
Perform the stacking fermentation of tobacco leaves
Sediment yeast
Undertake stacking fermentation of tobacco leaves

Traduction de «Bottom fermentation » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
bottom fermentation | low fermentation | bottom low-fermentation

fermentation basse


bottom fermentation beer | bottom fermented beer | lager beer | low fermentation beer

bière basse | bière blonde | bière blonde allemande | bière de fermentation basse


bottom fermentation | low fermentation

fermentation basse






bottom fermentation

fermentation basse | fermentation en basse


lager | lager beer | bottom fermented beer | bottom-fermented beer | bottom fermenting beer | bottom-fermenting beer | bottom-fermentation beer

bière de fermentation basse | bière à fermentation basse | lager


lager yeast [ bottom-fermentation yeast | bottom yeast | sediment yeast ]

levure basse [ levure de fermentation basse ]


fermenting tun [ fermenting tub | fermenting vat | fermenting vessel | fermentor | fermenting tank | fermentation tank | fermenter ]

cuve de fermentation


execute stacking fermentation of tobacco leaves | perform the stacking fermentation of tobacco leaves | perform stacking fermentation of tobacco leaves | undertake stacking fermentation of tobacco leaves

faire fermenter des feuilles de tabac empilées
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
The brewer's yeasts used are Sacharomyces uvarum (carlsbergensis), which were cultivated in the 19th century for use in the production of bottom-fermenting beers.

Les levures de brasserie utilisées sont Saccharomyces uvarum et Saccharomyces carlsbergensis qui ont été sélectionnées au XIXe siècle pour être utilisées dans la fabrication de la bière à fermentation basse.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Bottom fermentation' ->

Date index: 2022-07-21
w