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Blending of cheese
Brine-ripened cheese
Cheese aging
Cheese curing
Cheese ripening
Cheese ripening room
Cheese that is curdling
Choice of cheese
Collection of cheese
Curdling of cheese
Diversity of cheese
Integration of cheese
Mature cheese
Maturing of cheese
Ripened cheese
Ripening of cheese
Ripening of cheeses
Soft mold ripened cheese
Soft mold-ripened cheese
Variety of cheese
Warehouse for the ripening of cheese

Traduction de «Cheese ripening » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


maturing of cheese | ripening of cheeses | cheese aging | ripening of cheese

affinage de fromage | maturation de fromage






soft mold-ripened cheese [ soft mold ripened cheese ]

fromage à te molle à croûte moisie


warehouse for the ripening of cheese

entrepôt d'affinage de fromage






blending of cheese | cheese that is curdling | curdling of cheese | integration of cheese

caillage du fromage


collection of cheese | diversity of cheese | choice of cheese | variety of cheese

variétés de fromages
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
The sales stand must display a sign indicating: the name of the producer and/or cheese ripener, the address of the production and/or ripening premises, the designation and the statement ‘protected designation of origin’.

Par ailleurs, le stand de vente doit comporter une signalétique indiquant: le nom du producteur et/ou de l’affineur, l’adresse du lieu de production et/ou d’affinage, le nom de l’appellation, la mention «appellation d’origine protégée».


Milk production, cheese manufacture and cheese ripening of a least five months in duration are carried out in the geographical area.

La production du lait, la fabrication et l’affinage de cinq mois minimum sont effectués dans l’aire géographique.


(b) “surface ripened”, where the ripening process starts from the surface and moves into the body of the cheese;

b) « affiné en surface » lorsque l’affinage se produit de la surface vers l’intérieur du fromage;


(b) except in the case of a soft white cheese, a reference to the principal ripening characteristic of the cheese, identified in accordance with subsection (4);

b) la principale caractéristique d’affinage du fromage, identifiée selon le paragraphe (4), à l’exception des fromages à pâte fraîche;


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(4) The principal ripening characteristic of prepackaged cheese shall be identified by one of the following terms or expressions:

(4) La principale caractéristique d’affinage d’un fromage préemballé doit être identifiée par les termes ou expressions suivants :


(i) mold ripened cheese packed in a hermetically sealed container, or

(i) du fromage affiné aux moisissures conservé dans un contenant hermétique, ou


The cheese ripens in a unique way.

La maturation du fromage s’effectue de manière unique.


Soft cheese varieties require a much shorter ripening period than 60 days and have a maximum shelf life of approximately five weeks.

Les fromages à pâte molle ont une période de maturation bien inférieure à 60 jours et une durée maximale de conservation à l'étalage d'environ cinq semaines.


This method of handling curd cheese (ripening and frying) did not come about by chance.

Ce traitement particulier de la caillebotte (maturation et cuisson) n'est pas le fruit du hasard.


Pressed ‘Asiago’ must mature for at least 20 days after the date of production; for ripened ‘Asiago’, the minimum maturation period is 60 days starting from the last day of the month of production; for ‘Asiago’ marked as mountain product, it is 90 days starting from the last day of the month of production in the case of ripened cheese and 30 days from the date of production in the case of pressed cheese.

L'affinage minimal de l'Asiago pressato est de 20 jours à compter de la date de production; pour l'Asiago d'allevo, il est de 60 jours à compter du dernier jour du mois de production; pour l'Asiago «Prodotto della montagna», il est de 90 jours à compter du dernier jour du mois de production pour l'Asiago d'allevo et de 30 jours à compter de la production pour l'Asiago pressato.




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'Cheese ripening' ->

Date index: 2021-05-26
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