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Assistant meat and meat products distribution manager
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Bacon
Boneless manufacturing meat
Cold meats
Corned beef
Cutting of meat
Cutting up meat
Cutting up of meat
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
Lean meat as percentage of carcass weight
Lean meat percentage
Lean-meat content
Lean-meat content of pig carcass
Manufactured meat
Manufacturing-grade meat
Meat and meat products distribution manager
Meat and meat products logistics planner
Meat business
Meat cutting
Meat extract
Meat industry
Meat manufacture
Meat paste
Meat product
NSMA
National Association of Meat Seasoning Manufacturers
National Seasoning Manufacturers Association
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Sausage
The meat industry
Trainee meat and meat products distribution manager
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Traduction de «Manufactured meat » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


meat business | meat manufacture | meat industry | the meat industry

industrie de la viande


boneless manufacturing meat

viande désossée destinée à l'industrie alimentaire


National Seasoning Manufacturers Association [ NSMA | National Association of Meat Seasoning Manufacturers | National Association of Meat and Food Seasoning Manufacturers ]

National Seasoning Manufacturers Association [ NSMA | National Association of Meat Seasoning Manufacturers | National Association of Meat and Food Seasoning Manufacturers ]


manufacturing-grade meat

viande destinée à la transformation


assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande


assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


lean meat as percentage of carcass weight | lean meat percentage | lean-meat content | lean-meat content of pig carcass

teneur en viande maigre | teneur en viande maigre des carcasses de porc | viande maigre estimée en pourcentage du poids de la carcasse | TVM [Abbr.]


cutting of meat | cutting up meat | cutting up of meat | meat cutting

découpe des viandes
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
At each stage of manufacture, meat curers optimise the duration of the stages, and the temperature and humidity conditions, depending on the condition of the salamis and sausages.

À chaque étape de la fabrication, le salaisonnier optimise les durées des étapes ou les conditions de température et hygrométrie en fonction du comportement de ses saucissons et saucisses.


The geographical area of ‘Saucisson de Lacaune’/‘Saucisse de Lacaune’ is characterised by geographical and climatic conditions that traditionally favoured drying. The area has seen the development of an extensive network of meat curing businesses that possess the know-how of numerous generations. Today, traditional production methods still use matured meats. The minimum proportion of lean meat is 80 % in the manufacture of the salami and 70 % for the sausage. This gives the lean meat of ‘Saucisson de Lacaune’/‘Saucisse de Lacaune’ its ...[+++]

L’aire géographique des «Saucisson de Lacaune»/«Saucisse de Lacaune», caractérisée par des conditions géographiques et climatiques traditionnellement favorables au séchage, a vu se développer en son sein un vaste tissu d’entreprises de salaisons qui détiennent un savoir-faire depuis de nombreuses générations.Les usages anciens de production impliquent encore aujourd’hui la mise en œuvre de viandes mûres et d’une proportion de maigre de 80 % minimum pour la fabrication du saucisson et de 70 % minimum pour la fabrication de la saucisse conférant au produit une couleur du maigre de rouge à rouge foncé caractéristique des «Saucisson de Lacau ...[+++]


Exceptionally, however, for certain traditionally manufactured meat products maximum residual levels should be set, on the condition that the products are adequately specified and identified.

Toutefois, à titre d'exception, des doses résiduelles maximales devraient être fixées pour certains produits à base de viande traditionnels, à condition que ces produits soient définis et identifiés comme il se doit.


Exceptionally, however , for certain traditionally-manufactured meat products maximum residual levels should be set, on the condition that the products are adequately specified and identified.

Toutefois, à titre d'exception , des doses résiduelles maximales devraient être fixées pour certains produits à base de viande traditionnels, à condition que ces produits soient définis et identifiés comme il se doit.


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However, for certain traditionally-manufactured meat products exceptionally maximum residual levels should be set, on the condition that the products are adequately specified and identified.

Toutefois, des doses résiduelles maximales devraient être fixées, à titre exceptionnel, pour certains produits de viande traditionnels, à condition que ces produits soient définis et identifiés comme il se doit.


The exemptions from the rule (permitted higher residual levels) are only traditionally manufactured meat products from the U.K (Annex 1).

L'exemption à cette règle (autorisant des doses résiduelles plus élevées) ne concerne que les produits de viande traditionnels provenant du Royaume Uni (Annexe I).


However, for certain traditionally-manufactured meat products maximum residual levels should be set.

Toutefois, des doses résiduelles maximales devraient être fixées pour certains produits de viande traditionnels.


in the case of fresh meat, minced meat, meat preparations, meat products and MSM, the product was manufactured from meat obtained in slaughterhouses and cutting plants appearing on lists drawn up and updated in accordance with Article 12 of Regulation (EC) No 854/2004 or in approved Community establishments,

dans le cas de viandes fraîches, de viandes hachées, de préparations de viandes, de produits à base de viande et de viandes séparées mécaniquement, le produit a été fabriqué à partir de viandes obtenues dans des abattoirs et des ateliers de découpe figurant sur des listes établies et mises à jour conformément à l'article 12 du règlement (CE) no 854/2004 ou dans des établissements communautaires agréés,


BSE stemmed from the introduction from the United States of the 'Carver-Greenfield' system of manufacturing meat-and-bone meal.

L'ESB apparaît à la suite de l'introduction, à partir des États-Unis, du système "Carver-Greenfield" pour la fabrication de farines de viande et d'os.


Different sale prices may be fixed for meat sold under this Regulation depending on whether the meat is intended for the manufacture of preserved foods as specified in subparagraph (a) of Article 1 (1) or for the manufacture of other products as specified in subparagraph (b) thereof.

Des prix de vente différents peuvent être fixés pour les viandes vendues conformément au présent règlement, selon qu'elles sont destinées à la fabrication des conserves visées à l'article 1er paragraphe 1 sous a), ou à la fabrication des autres produits visés au même paragraphe sous b).




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'Manufactured meat' ->

Date index: 2024-01-13
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