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Administer knives for meat processing activities
Administer meat processing equipment in cooling rooms
Bacon
Cold meats
Corned beef
Cutting premises
Cutting-up premises
Employ meat processing equipment in cooling rooms
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
Handle knives for meat processing activities
Handle meat processing equipment in cooling rooms
Meat
Meat establishment
Meat extract
Meat industry
Meat packers
Meat packing company
Meat paste
Meat plant
Meat processing
Meat processing company
Meat processing industry
Meat processing plant
Meat processor
Meat product
Meat-processing industry
Meat-processing plant
Packing plant
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Sausage
Slaughterhouse
Tend meat processing production machine
Tend meat processing production machinery
Tend meat processing production machines
Use knives for meat processing activities
Utilise knives for meat processing activities
Utilise meat processing equipment in cooling rooms
Watch meat processing machines

Translation of "Meat processing " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
employ meat processing equipment in cooling rooms | utilise meat processing equipment in cooling rooms | administer meat processing equipment in cooling rooms | handle meat processing equipment in cooling rooms

manipuler du matériel de traitement des viandes en chambre froide


tend meat processing production machine | watch meat processing machines | tend meat processing production machinery | tend meat processing production machines

utiliser des machines de production de viandes transformées


meat processing industry [ meat-processing industry ]

industrie de la transformation de la viande [ industrie de transformation de la viande ]


meat processing industry [ cutting premises | cutting-up premises | slaughterhouse | meat industry(UNBIS) ]

industrie de la viande [ abattoir | atelier de découpe ]




meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


meat packers [ meat packing company | packing plant | meat processor | meat processing company | meat processing plant ]

usine de transformation de la viande


use knives for meat processing activities | utilise knives for meat processing activities | administer knives for meat processing activities | handle knives for meat processing activities

utiliser des couteaux à découper la viande


meat plant [ meat-processing plant | meat establishment ]

établissement de traitement des viandes [ établissement de traitement de la viande | installations de traitement des viandes | installations de traitement de la viande ]


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
As a consequence, slaughterhouses, cutting plants and meat processing establishments located in protection and surveillance zones defined according to Directive 2002/60/EC are restricted in the production, processing and distribution of pig meat, pig meat preparations, pig meat products and any other products consisting of or containing pig meat.

En conséquence, les abattoirs, les ateliers de découpe et les établissements de transformation de viandes situés dans les zones de protection et de surveillance définies conformément à la directive 2002/60/CE sont soumis à des restrictions en ce qui concerne la production, la transformation et la distribution de viandes de porc, de préparations de viandes de porc, de produits à base de viandes de porc et de tout autre produit consistant en viandes de porc ou contenant des viandes de porc.


Given the negligible risk it represents, a derogation should be foreseen for the slaughterhouses, cutting plants and meat processing establishments located in protection and surveillance zones provided that the products have been produced, stored and processed in establishments located in areas listed in Parts I, II or III of the Annex to Implementing Decision 2014/709/EU under specific conditions.

Compte tenu du risque négligeable qu'elle comporte, une dérogation devrait être prévue pour les abattoirs, les ateliers de découpe et les établissements de transformation de viandes situés dans des zones de protection et de surveillance, sous réserve que les produits aient été produits, entreposés et transformés dans des établissements situés dans les zones mentionnées dans les parties I, II ou III de l'annexe de la décision d'exécution 2014/709/UE sous certaines conditions.


Slaney Foods JV (Ireland) has two divisions: Slaney Food International comprising its cattle slaughtering and beef meat processing business located in Ireland and Irish Country Meats encompassing its sheep/lambs slaughtering activities and mutton and lamb business in Ireland and Belgium.

Slaney Foods JV (Irlande) comporte deux sections: Slaney Food International, regroupant ses activités d'abattage et de transformation de viande de bœuf, située en Irlande, et Irish Country Meats, englobant ses activités d'abattage et de transformation de viande de mouton/d'agneau en Irlande et en Belgique.


The competent authority of the Member States concerned shall only approve slaughterhouses, cutting plants and meat processing establishments for the purposes of Articles 4, 5 and 6 and Article 11(2) in which the production, storage and processing of the fresh pig meat and pig meat preparations and pig meat products consisting of or containing such pig meat eligible for dispatch to other Member States and third countries in accordance with the derogations provided for in Articles 4 to 6 and 11(2), is carried out separately from the production, storage and processing of other products consisting of or containing fresh pig meat and pig meat ...[+++]

L'autorité compétente des États membres concernés n'agrée, pour les besoins des articles 4, 5 et 6 et de l'article 11, paragraphe 2, que les abattoirs, ateliers de découpe et établissements de transformation de viandes dans lesquels la production, l'entreposage et la transformation des viandes de porc, des préparations de viandes de porc et des produits à base de viandes de porc consistant en de telles viandes ou contenant de telles viandes qui peuvent être expédiés vers d'autres États membres et des pays tiers en vertu des dérogations prévues aux articles 4 à 6 et à l'article 11, paragraphe 2, sont séparés de la production, de l'entreposage et de la transformation d'autres produits consistant en viandes fraîches de porc ou contenant de tel ...[+++]


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2. If further processed products, other than mechanically separated meat and meat processed by advanced meat recovery systems, are derived from the products listed in section 1, the chicken meat component qualifies for the calculation of the live weight equivalent.

2. Si des produits de seconde transformation, à l’exclusion de la chair séparée mécaniquement et de la chair transformée par un système perfectionné de récupération de la chair, proviennent de produits précisés à l’article 1, la composante de chair de poulet est admissible au calcul de l’équivalence en poids vif.


Medium Ground Beef shall be beef meat processed by grinding and shall contain not more than 23 per cent beef fat, as determined by official method FO-33, Determination of Fat in Meat and Simulated Meat Products, October 15, 1981.

Le boeuf haché mi-maigre doit être de la viande de boeuf hachée finement et doit contenir tout au plus 23 pour cent de gras de boeuf, déterminé selon la méthode officielle FO-33, Détermination de matières grasses dans des produits de viande et des simili-produits de viande, 15 octobre 1981.


Without prejudice to Articles 4, 5 and 6 and Articles 11, 12 and 13 of this Decision, and by way of derogation from the prohibition provided in Article 3(3)(a) of Directive 2002/99/EC, the Member States concerned may authorise the dispatch of pig meat, pig meat preparations, pig meat products and any other products consisting of or containing pig meat from slaughterhouses, cutting plants and meat processing establishments which are located in protection and surveillance zones as laid down by Directive 2002/60/EC, provided that such products:

Sans préjudice des articles 4, 5, 6, 11, 12 et 13 de la présente décision et par dérogation à l'interdiction prévue à l'article 3, paragraphe 3, point a), de la directive 2002/99/CE, les États membres concernés peuvent autoriser l'expédition de viandes de porc, de préparations de viandes de porc, de produits à base de viandes de porc et de tout autre produit consistant en viandes de porc ou contenant de la viande à partir d'abattoirs, d'ateliers de découpe et d'établissements de transformation de viandes situés dans les zones de protection et de surveillance définies par la directive 2002/60/CE, à condition que ces produits:


Regular Ground Beef shall be beef meat processed by grinding and shall contain not more than 30 per cent beef fat, as determined by official method FO-33, Determination of Fat in Meat and Simulated Meat Products, October 15, 1981.

Le boeuf haché ordinaire doit être de la viande de boeuf hachée finement et doit contenir tout au plus 30 pour cent de gras de boeuf, déterminé selon la méthode officielle FO-33, Détermination de matières grasses dans des produits de viande et des simili-produits de viande, 15 octobre 1981.


As a matter of fact just yesterday it was announced that the Saskatchewan Wheat Pool which is the principal shareholder of Fletcher Meats has now bought Harvest Meats, a meat processing factory in Yorkton, Saskatchewan.

En fait, pas plus tard qu'hier, on a annoncé que la Saskatchewan Wheat Pool, qui détient la majorité des actions de Fletcher Meats, venait d'acheter Harvest Meats, une usine de traitement de la viande située à Yorkton, en Saskatchewan.


(Return tabled) Question No. 129 Mr. Alex Atamanenko: With regard to the horse slaughter industry in Canada: (a) what is the government’s policy on requiring medical history on equine identity documents (EID) only for the last six months of a horse’s life, and not for an entire lifespan; (b) does the government have information on what happened to the meat from the racehorse Backstreet Bully, who had been administered several courses of a variety of banned medications throughout its lifetime, prior to being sold into the slaughter pipeline, and what are the details of Backstreet Bully’s EID and all other traceability documents and recor ...[+++]

(Le document est déposé) Question n 129 M. Alex Atamanenko: En ce qui concerne l’industrie de l’abattage des chevaux au Canada: a) quelle est la politique du gouvernement relative au fait qu’il n’est pas nécessaire d’avoir un document d’information équine (DIE) sauf pour les derniers six mois de la vie d’un cheval et non depuis sa naissance; b) le gouvernement dispose-t-il d’information sur ce qui est advenu de la viande du cheval de course Backstreet Bully, auquel on a administré plusieurs séries de médicaments bannis tout au long de sa vie, avant d’être vendue à la chaîne d’abattage, et quels sont les détails du DIE de Backstreet Bull ...[+++]




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'Meat processing' ->

Date index: 2024-03-16
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