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Certificate of primality
Cost of primal cuts
End cutting nipper
End cutting nippers
End cutting plier
End cutting pliers
End nipper plier
End nipper pliers
End-cutting pliers
Float-cut file
Meat primal cuts
Meat wholesale cuts
Primal cut
Primal round
Primal short hip
Primality certificate
Short hip
Single cut file
Single cut mill file
Single-cut file
Single-cut mill file
Sub-primal cut
Wholesale cut

Traduction de «Primal cut » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
primal cut | wholesale cut

coupe primaire | découpe de gros | morceau de gros


meat primal cuts | meat wholesale cuts

coupe de viande de gros


primal cut [ wholesale cut ]

coupe primaire [ morceau de gros ]






certificate of primality | primality certificate

certificat de primalité




carry out routine maintenance of chainsaw and cutting system | routine maintenance of chainsaw and cutting system carrying out | carry out routine maintenance of wood cutting machinery | carrying out routine maintenance of chainsaw and cutting system

assurer la maintenance de routine de machines de coupe de bois


end cutting pliers | end-cutting pliers | end cutting nippers | end cutting nipper | end nipper pliers | end nipper plier | end cutting plier

pince coupante en bout | pince coupante devant


single-cut file | single cut file | single cut mill file | single-cut mill file | float-cut file

lime à taille simple | lime à simple taille
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(6) A grader shall determine the average muscling score of every lamb carcass by evaluating the muscling of each primal cut, by assigning a score ranging from a minimum of 1 to a maximum of 5 for the muscling of each primal cut, by determining the total muscling score for the primal cuts and by dividing the total muscling score by 3.

(6) Le classificateur détermine la cote musculaire moyenne de chaque carcasse d’agneau en évaluant la musculature de chaque coupe primaire afin d’y accorder une cote qui peut varier d’un minimum de 1 à un maximum de 5 pour chaque coupe et en divisant le total des cotes par trois.


11.1 (1) No person shall package a primal cut of beef or a sub-primal cut in a container that is marked with a grade name unless the cut is from a beef carcass that meets the standards set out in Part III for that grade.

11.1 (1) Il est interdit d’emballer une coupe primaire de boeuf ou une coupe sous-primaire dans un contenant qui porte un nom de catégorie, à moins que la coupe ne provienne d’une carcasse de boeuf qui satisfait aux normes applicables établies à la partie III.


11.1 (1) No person shall package a primal cut of beef or a sub-primal cut in a container that is marked with a grade name unless the cut is from a beef carcass that meets the standards set out in Part III for that grade.

11.1 (1) Il est interdit d’emballer une coupe primaire de boeuf ou une coupe sous-primaire dans un contenant qui porte un nom de catégorie, à moins que la coupe ne provienne d’une carcasse de boeuf qui satisfait aux normes applicables établies à la partie III.


(3) No person shall convey from an establishment a beef carcass or a complete side, hind quarter, front quarter, primal cut or sub-primal cut thereof unless

(3) Il est interdit d’acheminer d’un établissement une carcasse de boeuf ou une demi-carcasse, un quartier arrière, un quartier avant, une coupe primaire ou une coupe sous-primaire de boeuf, sauf si :


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(4) No person shall import into Canada a beef carcass or a complete side, hind quarter, front quarter, primal cut or sub-primal cut thereof unless

(4) Il est interdit d’importer au Canada une carcasse de boeuf ou une demi-carcasse, un quartier arrière, un quartier avant, une coupe primaire ou une coupe sous-primaire de boeuf, sauf si :




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'Primal cut' ->

Date index: 2022-09-30
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