Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
End cut chop
Fillet-end chop
Ham- end chop
Lamb rib
Leg-end chop
Leg-end loin chop
Loin blade chop
Loin rib end
Pork loin steak - rib end
Rack
Rib chop
Rib end chop
Rib end pork chop
Rib-end chop
Rib-end loin
Rib-end loin chop
Sirloin chop

Traduction de «Rib-end loin chop » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
rib chop | rib-end loin chop | rib end chop | rib-end chop | rib end pork chop | end cut chop | loin blade chop

côtelette seconde | côtelette bout des côtes


leg-end chop | leg-end loin chop | sirloin chop | fillet-end chop | ham- end chop

côtelette de filet






pork loin steak - rib end

steak de longe de porc - bout des côtes
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
The money in hogs isn't in producing loin chops; it's made in producing smoked products and adding value to the end product, i.e., sausages, etc.

Dans le secteur porcin, ce n'est pas en produisant des côtelettes qu'on gagne beaucoup d'argent; c'est en produisant des produits fumés, des produits à valeur ajoutée, comme les saucisses, etc.


The final cuts from Traditionally Farmed Gloucestershire Old Spots are the same as commercial pigs (loins and small cuts thereof e.g. chops, legs, shoulders, spare ribs and belly) but the judgement by the butcher will make a lot of difference in terms of the presentation quality.

Les découpes finales de «Traditionally Farmed Gloucestershire Old Spots» sont les mêmes que pour les espèces commerciales (longes et morceaux de longes, p.ex. côtes, jambons, épaules, travers et poitrine), mais l’appréciation du boucher peut faire toute la différence en termes de qualité de la présentation.


Cuts of pork will normally be: loins and small cuts thereof e.g. chops, legs, shoulders, spare ribs and belly, but does not preclude a number of local variations such as Bath Chaps etc.

Les découpes du porc sont en général les suivantes: longes et morceaux de longes, p.ex. côtes, jambons, épaules, travers et poitrine, ce qui n’exclut pas diverses variétés locales telles que les Bath Chaps, qui sont des joues de porc désossées, saumurées et cuites.




D'autres ont cherché : end cut chop     fillet-end chop     end chop     lamb rib     leg-end chop     leg-end loin chop     loin blade chop     loin rib end     rib chop     rib end chop     rib end pork chop     rib-end chop     rib-end loin     rib-end loin chop     sirloin chop     Rib-end loin chop     


datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Rib-end loin chop' ->

Date index: 2024-04-15
w