Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Cantal
Cooked cheese
Fresh semi-soft cheese
Half-cooked
Half-cooked cheese
Medium-hard cheese
Partially cooked
Reblochon
Semi-cooked
Semi-cooked cheese
Semi-firm cheese
Semi-hard cheese
Semi-soft cheese
Tomme de Savoie

Traduction de «Semi-cooked cheese » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
half-cooked cheese | semi-cooked cheese

fromage à pâte demi-cuite


cooked, pressed cheese | pressed, cooked cheese

fromage à pâte pressée cuite


semi-firm cheese [ semi-hard cheese ]

fromage à pâte demi-ferme [ pâte demi-ferme ]


medium-hard cheese | semi-hard cheese

fromage à pâte demi-dure | fromage à pâte mi-dure | fromage à pâte semi-dure


semi-soft cheese [ Cantal | Reblochon | Tomme de Savoie ]

fromage à pâte demi-dure [ cantal | reblochon | tomme de Savoie ]


semi-cooked [ half-cooked | partially cooked ]

demi-cuit [ mi-cuit | semi-cuit ]






fresh semi-soft cheese

fromage frais à pâte demi-molle


semi-soft cheese

fromage demi-mou | fromage à pâte demi-molle
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
The specific skills of the cheese-makers mean that, at the time of cutting the curd, which is obtained without cooking or very gentle semi-cooking, a graininess can be achieved which strikes a perfect balance between the cheese mass and the whey.

Au moment du rompage du caillé, obtenu sans cuisson ou par demi-cuisson très légère, les fromagers, grâce à leur habileté particulière, parviennent à obtenir des grains assurant un parfait équilibre entre la masse fromagère et le lactosérum.


It is well-suited to fish, white meat, raw and cooked vegetables, pulses, fresh or semi-ripened cheeses, thinly-sliced raw meat (‘carpaccio’), ‘carne salada’ (a type of cured meat) and desserts.

Il convient idéalement pour des plats à base de poisson, de viandes blanches, de légumes crus ou cuits, de légumineuses, de fromages frais ou semi-affinés, de viande en carpaccio ou de «carne salada» (viande salée), mais aussi pour la préparation de desserts.


4.2 Description: The protected designation of origin ‘Asiago’ may be awarded only to semi-cooked cheese, produced only with cow's milk, in compliance with the specification, and existing in two versions: pressed ‘Asiago’ and ripened ‘Asiago’.

4.2. Description: L'appellation d'origine protégée «Asiago» est réservée au fromage à pâte semi-cuite produit exclusivement à partir de lait de vache obtenu conformément au cahier des charges, dont on distingue deux types différents, l'Asiago pressato (frais) et l'Asiago d'allevo (affiné).




D'autres ont cherché : cantal     reblochon     tomme de savoie     cooked cheese     cooked pressed cheese     fresh semi-soft cheese     half-cooked     half-cooked cheese     medium-hard cheese     partially cooked     pressed cooked cheese     semi-cooked     semi-cooked cheese     semi-firm cheese     semi-hard cheese     semi-soft cheese     Semi-cooked cheese     


datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Semi-cooked cheese' ->

Date index: 2021-01-06
w