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Meat on the slaughtered animal
Meat packed with salt
Meat packing
Meat packing industry
Meat-packing
Meat-packing business
Meat-packing industry
SMIO
SlAO
Slaughter Animals Ordinance
Slaughtering and meat packing
Slaughtering and meat packing workers foreman
Slaughtering and meat packing workers forewoman

Translation of "Slaughtering and meat packing " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
slaughtering and meat packing workers foreman [ slaughtering and meat packing workers forewoman ]

contremaître de travailleurs à l'abattage et au conditionnement de la viande [ contremaîtresse de travailleurs à l'abattage et au conditionnement de la viande ]




foreman, slaughtering-and-meat-packing occupations

contremaître d'abattoir et usine de conditionnement de viande [ contremaîtresse d'abattoir et usine de conditionnement de viande ]


meat packing industry | meat-packing industry | meat-packing | meat-packing business

industrie de la viande






Ordinance of 26 November 2003 on Animals for Slaughter and the Meat Market | Slaughter Animals Ordinance [ SlAO ]

Ordonnance du 26 novembre 2003 sur les marchés du bétail de boucherie et de la viande | Ordonnance sur le bétail de boucherie [ OBB ]


meat on the slaughtered animal

viande de l'animal abattu


International Code of Practice for Ante-Mortem and Post-Mortem Judgment of Slaughter Animals and Meat

Code d'usages international recommandé pour l'inspection ante-mortem et post-mortem des animaux d'abattoir et pour le jugement ante-mortem et post-mortem des animaux d'abattoir et des viandes | le Code d'inspection ante-mortem et post-mortem des animaux d'abattage


Ordinance of 23 November 2005 on the Slaughter of Animals and Meat Inspection [ SMIO ]

Ordonnance du 23 novembre 2005 concernant l'abattage d'animaux et le contrôle des viandes [ OAbCV ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
An Act respecting the import and export of and interprovincial trade in meat products, the registration of establishments, the inspection of animals and meat products in registered establishments and the standards for those establishments and for animals slaughtered and meat products prepared in those establishments

Loi concernant l’importation, l’exportation et le commerce interprovincial des produits de viande, l’agrément des établissements, l’inspection des animaux et des produits de viande dans les établissements agréés et les normes relatives à ces établissements, aux animaux qui y sont abattus et aux produits de viande qui y sont préparés


That is why, in this pilot project which we have undertaken with the provinces, we wanted to specifically have a pilot project to find out what the differences are on the ground, in the meat packing plants, and to make sure that safety standards in provincial slaughterhouses could meet the federal standard, and thus allow meat packing plants and oth ...[+++]

C'est pour cela que dans le projet-pilote conduit avec les provinces, on voulait mettre un projet-pilote en place pour s'assurer de voir les différences sur le terrain, dans les abattoirs et s'assurer que les normes de salubrité dans les abattoirs provinciaux et le standard fédéral puissent se rencontrer et permettre aux abattoirs, aux établissement qui veulent faire le commerce interprovincial de pouvoir le faire.


Upon the act's proclamation in 1983, Mr. Rubin and a Kitchener-Waterloo Record reporter fought for five years, all the way to the Federal Court of Appeal in 1989, for the right to obtain Agriculture Canada's meat inspection reports reviewing how safe various meat packing establishments were.

Quand la loi a été proclamée, en 1983, M. Rubin et un journaliste du Kitchener-Waterloo Record ont livré un combat de cinq ans, aboutissant en 1989 à la Cour d'appel fédérale, pour obtenir le droit d'accès aux rapports d'Agriculture Canada sur l'inspection des viandes et la sécurité des différentes usines d'empaquetage des viandes.


Slaney Foods JV (Ireland) has two divisions: Slaney Food International comprising its cattle slaughtering and beef meat processing business located in Ireland and Irish Country Meats encompassing its sheep/lambs slaughtering activities and mutton and lamb business in Ireland and Belgium.

Slaney Foods JV (Irlande) comporte deux sections: Slaney Food International, regroupant ses activités d'abattage et de transformation de viande de bœuf, située en Irlande, et Irish Country Meats, englobant ses activités d'abattage et de transformation de viande de mouton/d'agneau en Irlande et en Belgique.


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As emergency slaughter meat which has successfully passed meat inspection does not constitute a risk to public health, the requirement for a special health mark and the restriction to the national market for the emergency slaughter meat should be deleted from that Regulation and the requirement for a special health mark for the emergency slaughter meat also from Regulation (EC) No 854/2004.

Étant donné que les viandes provenant d’un abattage d’urgence qui ont passé avec succès l’inspection ne présentent pas de risque pour la santé publique, il convient, pour ce type de viandes, de supprimer dudit règlement l’exigence d’une marque de salubrité spéciale et la restriction au marché national, et de supprimer du règlement (CE) no 854/2004 l’exigence d’une marque de salubrité spéciale.


We have also recently requested that the Government of Canada and they have agreed start to review, to repeal, what's called “meat inspection regulation 92”, which requires all the meat-packing and labelling materials that come into contact with meat to be registered.

Nous avons également demandé récemment au gouvernement du Canada — et il a accepté — d'entreprendre l'examen, l'abrogation de ce qu'on appelle le « règlement 92 sur l'inspection des viandes », qui exige que tout matériel utilisé pour l'emballage et l'étiquetage qui entre en contact avec la viande soit enregistré.


1. Only the requirements of Articles 3(1), 4(1) and 7(1) shall apply to the slaughtering of poultry, rabbits and hares on the farm for the purpose of directly supplying small quantities of meat by the producer to the final consumer or to local retail establishments supplying such meat directly to the final consumer as fresh meat, provided that the number of animals slaughtered on the farm does not exceed the maximum number of animals to be established in accordance with the procedure referred to in Article 25(2).

1. Seules les prescriptions de l’article 3, paragraphe 1, de l’article 4, paragraphe 1, et de l’article 7, paragraphe 1, s’appliquent à l’abattage de volailles, de lapins ou de lièvres pratiqué dans l’exploitation à des fins d’approvisionnement direct par la production, en petites quantités de viande, du consommateur final ou du commerce de détail local fournissant directement cette viande au consommateur final sous la forme de viande fraîche, pour autant que le nombre d’animaux abattus dans l’exploitation ne soit pas supérieur au nombre maximal d’animaux à fixer conformément à la procédure visée à l’article 25, paragraphe 2.


I come from Brooks, Alberta, and we have a number of doctors there who work as meat cutters on meat packing plant floors, so I appreciate your position.

Je viens de Brooks, en Alberta, où il y a un certain nombre de médecins qui travaillent à couper de la viande dans des abattoirs; je comprends donc votre point de vue.


(b) which, in the case of meat and meat products, were not slaughtered in an establishment in which animals infected or suspected of being infected with one of the diseases covered by the rules referred to in (a), or carcasses or parts thereof of such animals, were present during the slaughtering or production process, unless such suspicion has been ruled out.

b) qui, pour ce qui concerne la viande et les produits à base de viande, n'ont pas été mis à mort dans un établissement où des animaux infectés ou suspects d'être infectés par une des maladies couvertes par les dispositions visées au point a), ou leurs carcasses, ou des parties de leurs carcasses, étaient présents au moment de l'abattage ou du processus de production, à moins que la suspicion n'ait été levée.


(b)which, in the case of meat and meat products, were not slaughtered in an establishment in which animals infected or suspected of being infected with one of the diseases covered by the rules referred to in (a), or carcasses or parts thereof of such animals, were present during the slaughtering or production process, unless such suspicion has been ruled out.

b)qui, pour ce qui concerne la viande et les produits à base de viande, n'ont pas été mis à mort dans un établissement où des animaux infectés ou suspects d'être infectés par une des maladies couvertes par les dispositions visées au point a), ou leurs carcasses, ou des parties de leurs carcasses, étaient présents au moment de l'abattage ou du processus de production, à moins que la suspicion n'ait été levée.




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Date index: 2024-04-28
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