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Apply quality control procedures to biomedical tests
Assessment of quality of life
Cold spreadability
Federal-Provincial Working Group on Indoor Air Quality
Leather goods quality director
Leather goods quality manager
Leatherware quality manager
Manage sound quality
Manage the quality of sound quality
Product quality
Quality label
Quality mark
Regulate sound quality
Spreadability
Spreadability at refridgerator temperature
Spreadability quality
Spreadable butter
Standards certificate
Supervise sound quality
Working Group on Indoor Air Quality

Traduction de «Spreadability quality » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


spreadability at refridgerator temperature [ cold spreadability ]

frigotartinabilité




manage the quality of sound quality | supervise sound quality | manage sound quality | regulate sound quality

gérer la qualité sonore


leatherware quality manager | quality assurance/quality control manager | leather goods quality director | leather goods quality manager

contrôleuse qualité cuir | contrôleur qualité cuir | responsable qualité cuirs et peaux


quality label [ quality mark | standards certificate | Product quality(STW) ]

label de qualité [ marque de qualité ]


apply quality control procedures to biomedical tests | implement quality control procedures for biomedical test | follow quality control procedures for biomedical tests | implement quality control procedures for biomedical tests

mettre en œuvre des procédures de contrôle de la qualité pour les tests biomédicaux


Federal-Provincial Working Group on Indoor Air Quality in the Office Environment [ Working Group on Indoor Air Quality in the Office Environment | Working Group on Indoor Air Quality | Federal-Provincial Working Group on Indoor Air Quality ]

Groupe de travail fédéral-provincial sur la qualité de l'air à l'intérieur des bureaux [ Groupe de travail sur la qualité de l'air ambiant intérieur dans les immeubles | Groupe de travail sur la qualité de l'air ambiant à l'intérieur | Groupe de travail fédéral-provincial sur la qualité de l'air ambiant intérieur ]


Assessment of quality of life

évaluation de la qualité de vie


Care given to improve the quality of life of patients who have a serious or life-threatening disease. The goal of symptom management is to prevent or treat as early as possible the symptoms of a disease, side effects caused by treatment of a disease,

gestion des symptômes
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
According to the application the use of extracts of rosemary (E 392) is required to keep the quality and stability of spreadable fats with a fat content less than 80 % where content of polyunsaturated fatty acids is higher than 15 % w/w of the total fatty acid and/or where content of fish oil or algal oil is higher than 2 % w/w of the total fatty acid by protecting them against deterioration caused by oxidation.

Selon la demande, l'utilisation d'extraits de romarin (E 392) est nécessaire pour maintenir la qualité et la stabilité des matières grasses tartinables ayant une teneur en matières grasses inférieure à 80 %, lorsque la teneur en acides gras polyinsaturés est supérieure à 15 % m/m du total des acides gras et/ou dont la teneur en huile de poisson ou huile d'algues est supérieure à 2 % m/m du total des acides gras, en les protégeant des altérations provoquées par l'oxydation.


According to the application the use of extracts of rosemary (E 392) is required to keep the quality and stability of spreadable fats with a fat content less than 80 % where content of polyunsaturated fatty acids is higher than 15 % w/w of the total fatty acid and/or where content of fish oil or algal oil is higher than 2 % w/w of the total fatty acid by protecting them against deterioration caused by oxidation.

Selon la demande, l'utilisation d'extraits de romarin (E 392) est nécessaire pour maintenir la qualité et la stabilité des matières grasses tartinables ayant une teneur en matières grasses inférieure à 80 %, lorsque la teneur en acides gras polyinsaturés est supérieure à 15 % m/m du total des acides gras et/ou dont la teneur en huile de poisson ou huile d'algues est supérieure à 2 % m/m du total des acides gras, en les protégeant des altérations provoquées par l'oxydation.


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