Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Ale
Ale fermentation
Ale yeast
Execute stacking fermentation of tobacco leaves
High fermentation
High fermentation beer
Perform stacking fermentation of tobacco leaves
Perform the stacking fermentation of tobacco leaves
Top fermentation
Top fermentation beer
Top fermentation yeast
Top fermented beer
Top fermenting beer
Top fermenting yeast
Top yeast
Top-fermentation beer
Top-fermentation yeast
Top-fermented beer
Top-fermenting beer
Undertake stacking fermentation of tobacco leaves

Traduction de «Top fermentation » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
top fermentation beer [ top-fermentation beer | top-fermented beer | top-fermenting beer ]

bière de fermentation haute [ bière haute ]


top fermentation | high fermentation

fermentation haute


top fermentation yeast | top yeast

levure de fermentation haute | levure haute


top fermentation [ ale fermentation ]

fermentation haute


top fermentation

fermentation haute | fermentation en haute


top-fermented beer | top fermented beer | top fermenting beer | top-fermenting beer | top fermentation beer | top-fermentation beer

bière de fermentation haute | bière à fermentation haute


ale | high fermentation beer | top fermentation beer | top fermented beer

bière anglaise | bière de fermentation haute | bière haute


top yeast [ top-fermentation yeast | ale yeast | top fermenting yeast ]

levure haute [ levure de fermentation haute ]


high fermentation | top fermentation

fermentation haute


execute stacking fermentation of tobacco leaves | perform the stacking fermentation of tobacco leaves | perform stacking fermentation of tobacco leaves | undertake stacking fermentation of tobacco leaves

faire fermenter des feuilles de tabac empilées
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
PDO ‘Arbois’, ‘Côtes du Jura’, ‘L’Etoile’, ‘Château-Châlon’: wine product exclusively made with grape varieties layed down in the national regulation: slow fermentation, aging in oak barrel without topping up for a minimum duration of six years.

AOP «Arbois», «Côtes du Jura», «L'Etoile», «Château-Châlon»: vin produit exclusivement avec des variétés de raisin fixées dans la réglementation nationale: fermentation lente, vieillissement en fût de chêne sans ouillage pendant une durée minimale de six ans.


For some specialty beers, like the top-fermenting beers with re-fermentation, for instance cask-conditioned beer and bottle-conditioned beer, such treatments are not possible because the present viable micro-organisms are part of the production process of those beers.

Certaines bières spéciales, telles que les bières de fermentation haute avec remise en fermentation – par exemple, la bière conditionnée en fût ou en bouteille –, ne peuvent subir ces traitements car la présence de micro-organismes viables fait partie de leur processus de production.


For some specialty beers, like the top-fermenting beers with re-fermentation, for instance cask-conditioned beer and bottle-conditioned beer, such treatments are not possible because the present viable micro-organisms are part of the production process of those beers.

Certaines bières spéciales, telles que les bières de fermentation haute avec remise en fermentation – par exemple, la bière conditionnée en fût ou en bouteille –, ne peuvent subir ces traitements car la présence de micro-organismes viables fait partie de leur processus de production.


Place V ml of concentrated must containing a known amount of sugar (approximately 170 g) into the fermentation vessel. Top up to one litre with (1 000 V) ml of water from the normal water supply of same isotope ratio as natural must samples.

Dans le récipient pour fermentation, placer un volume V ml de moût concentré contenant une quantité connue de sucres, voisine de 170 g. Compléter le volume à 1 l avec (1 000 V) ml d'eau de même rapport isotopique que l'eau du moût naturel témoin.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Top fermentation' ->

Date index: 2023-08-08
w