Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Alimentary allergy
Allergic disease
Allergic diseases
Allergies
Allergies Québec
Allergy
Allergy to food
Animal dander allergy
Animal handlers' lung
Association québécoise des allergies alimentaires
Carry out diagnostic testing for allergies
Food allergies
Food allergy
Food reactions
Food recall Allergy alerts and food recals
Gastrointestinal allergy
LADA
Laboratory animal allergy
Laboratory animal dander allergy
NDA
Perform diagnostic testing for allergies
Perform tests for allergenic reactions
Quebec Food Allergy Association
Test for allergies
When Does Food Bite Back?

Translation of "allergy to food " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
food allergy | food reactions | allergy to food | food allergies

allergies alimentaires


Allergies Québec [ Association québécoise des allergies alimentaires | Quebec Food Allergy Association ]

Allergies Québec [ Association québécoise des allergies alimentaires ]


Panel on dietetic products, nutrition and allergies | Panel on nutrition, novel foods and food allergens | Scientific Panel on dietetic products, nutrition and allergies | NDA [Abbr.]

groupe scientifique sur les produits diététiques, la nutrition et les allergies | groupe sur la nutrition, les nouveaux aliments et les allergènes alimentaires | Groupe sur les produits diététiques, la nutrition et les allergies | NDA [Abbr.]


alimentary allergy | food allergy

allergie alimentaire | AA [Abbr.]


food allergy | gastrointestinal allergy

allergie alimentaire


Food recall: Allergy alerts and food recals

Rappels d'aliments : alertes à l'allergie et rappels d'aliments


When Does Food Bite Back? (Food Allergies)

Les maux de la faim - Les allergies alimentaires


laboratory animal dander allergy | LADA | animal dander allergy | animal handlers' lung | laboratory animal allergy

asthme aux animaux de laboratoire | maladie du personnel de laboratoire de biologie | maladie des éleveurs d'animaux de laboratoire


carry out diagnostic testing for allergies | perform tests for allergenic reactions | perform diagnostic testing for allergies | test for allergies

réaliser des tests de diagnostic d’allergies


allergic disease | allergic diseases | allergies | allergy

allergies
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
However, IgE-mediated food allergy represents the main form of food allergy, that causes the most severe reactions and the only form causing life-threatening reactions.

Les allergies alimentaires dont les immunoglobulines de type E sont le médiateur (les allergies «IgE-dépendantes») constituent toutefois la principale forme d’allergie alimentaire, provoquant les réactions les plus graves, et la seule qui entraîne des réactions potentiellement létales.


When used in the production of foods and still present therein, certain ingredients or other substances or products (such as processing aids) can cause allergies or intolerances in some people, and some of those allergies or intolerances constitute a danger to the health of those concerned.

Certains ingrédients ou autres substances ou produits (tels que les auxiliaires technologiques) peuvent, s’ils sont utilisés dans la production des denrées alimentaires et toujours présents dans celles-ci, provoquer chez certaines personnes des allergies ou intolérances, dont certaines sont dangereuses pour la santé des personnes concernées.


However, IgE-mediated food allergy represents the main form of food allergy, that causes the most severe reactions and the only form causing life-threatening reactions.

Les allergies alimentaires dont les immunoglobulines de type E sont le médiateur (les allergies «IgE-dépendantes») constituent toutefois la principale forme d’allergie alimentaire, provoquant les réactions les plus graves, et la seule qui entraîne des réactions potentiellement létales.


Regulation (EU) No 1169/2011 sets out rules on information to be provided for all food, including non-prepacked food, on the presence of ingredients, such as gluten-containing ingredients, with a scientifically proven allergenic or intolerance effect in order to enable consumers, particularly those suffering from a food allergy or intolerance such as gluten-intolerant people, to make informed choices which are safe for them.

Le règlement (UE) no 1169/2011 établit les règles relatives aux informations à fournir sur la présence dans toutes les denrées alimentaires, y compris les denrées alimentaires non préemballées, d’ingrédients, tels que les ingrédients contenant du gluten, ayant un effet allergène ou d’intolérance scientifiquement démontré, pour que les consommateurs, particulièrement ceux qui souffrent d’allergies ou d’intolérances alimentaires, telles que des personnes présentant une intolérance au gluten, puissent choisir en connaissance de cause des produits sûrs pour eux.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(24) When used in the production of foods and still present, certain ingredients or other substances are the cause of allergies or intolerances in consumers, and some of those allergies or intolerances constitute a danger to the health of those concerned.

(24) Certains ingrédients ou autres substances utilisés dans la production des denrées alimentaires et toujours présents dans celles-ci peuvent provoquer des allergies ou intolérances chez les consommateurs, dont certaines sont dangereuses pour la santé des personnes concernées.


When used in the production of foods and still present therein, certain ingredients or other substances or products (such as processing aids) can cause allergies or intolerances in some people, and some of those allergies or intolerances constitute a danger to the health of those concerned.

Certains ingrédients ou autres substances ou produits (tels que les auxiliaires technologiques) peuvent, s’ils sont utilisés dans la production des denrées alimentaires et toujours présents dans celles-ci, provoquer chez certaines personnes des allergies ou intolérances, dont certaines sont dangereuses pour la santé des personnes concernées.


The European Food Safety Authority (EFSA) was consulted on 11 February 2008 and delivered its ‘Scientific Opinion of the Panel on Dietetic Products Nutrition and Allergies on a request from the European Commission on the safety of “Alfalfa protein concentrate as food” ’ on 13 March 2009.

L’Autorité européenne de sécurité des aliments (EFSA) a été consultée le 11 février 2008 et elle a rendu, le 13 mars 2009, un «avis scientifique du groupe scientifique sur les produits diététiques, la nutrition et les allergies concernant une demande de la Commission relative à l’innocuité du concentré protéique de luzerne en tant qu’aliment».


the epidemiology of disorders linked to food and allergies, including the effects of diet on child health, and the analysis of food allergies.

épidémiologie des affections liées à l'alimentation et des allergies y compris les effets de l'alimentation sur la santé des enfants et l'analyse des allergies alimentaires.


(b) epidemiology of food-related diseases and allergies, including the impact of diet on the health of children and methods for the analysis of causes of food-related allergies.

b) épidémiologie des affections liées à l'alimentation et des allergies, y compris les effets de l'alimentation sur la santé des enfants et méthodes d'analyse des causes des allergies alimentaires.


(b) epidemiology of food-related diseases and allergies, including the impact of diet on the health of children and methods for the analysis of causes of food-related allergies;

b) épidémiologie des affections liées à l'alimentation et des allergies, y compris les effets de l'alimentation sur la santé des enfants et méthodes d'analyse des causes des allergies alimentaires;


w