Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
4-α-D-glucan glucanohydrolase
Abnormal level of acid phosphatase
Alkaline phosphatase
Alpha amylase
Alpha amylase activity
Alpha-amylase
Alpha-amylase activity
Amylase
Amylase
Amylase activity test
Lipase
Malt amylase
Ptyalin
Salivary amylase
Triacylglycerol lipase
α-amylase

Translation of "amylase " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below




alpha-amylase activity [ alpha amylase activity ]

activité de l'alpha-amylase [ activité alpha-amylase ]








4-α-D-glucan glucanohydrolase | alpha-amylase | α-amylase

alpha-amylase


ptyalin | salivary amylase

ptyaline | amylase salivaire


Abnormal level of:acid phosphatase | alkaline phosphatase | amylase | lipase [triacylglycerol lipase]

Anomalies des taux de:amylase | lipase [triacylglycerol lipase] | phosphatase:acide | alcaline
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(iii) amylase, amylase (maltogenic), asparaginase, bromelain, glucoamylase, glucose oxidase, lactase, lipase, lipoxidase, pentosanase, phospholipase, protease, pullulanase or xylanase,

(iii) de l’amylase, de l’amylase maltogène, de l’asparaginase, de la broméline, de la glucoamylase, de la glucose-oxydase, de la lactase, de la lipase, de la lipoxydase, de la pentosanase, de la phospholipase, de la protéase, de la pullulanase ou de la xylanase,


(h) amylase, amylase (maltogenic), asparaginase, bromelain, glucoamylase, glucose oxidase, lactase, lipase, lipoxidase, pentosanase, phospholipase, protease, pullulanase or xylanase;

h) de l’amylase, de l’amylase maltogène, de l’asparaginase, de la broméline, de la glucoamylase, de la glucose-oxydase, de la lactase, de la lipase, de la lipoxydase, de la pentosanase, de la phospholipase, de la protéase, de la pullulanase ou de la xylanase;


(b) may contain a sweetening ingredient in dry form, a Class II preservative, amylase, cellulase and pectinase.

b) peut renfermer un ingrédient édulcorant à l’état sec, un agent de conservation de la catégorie II, de l’amylase, de la cellulase et de la pectinase.


(b) may contain a Class II preservative, vitamin C, amylase, cellulase and pectinase;

b) peut contenir un agent de conservation de la catégorie II, de la vitamine C, de l’amylase, de la cellulase et de la pectinase;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
6 000 mg/kg only for barley beta-amylase

6 000 mg/kg uniquement dans la bêta-amylase d’orge


alpha-amylase produced by Bacillus amyloliquefaciens

d’alpha-amylase produite par Bacillus amyloliquefaciens


The use of the enzyme preparation of endo-1,3(4)-beta-glucanase produced by Aspergillus aculeatus (CBS 589.94), endo-1,4-beta-glucanase produced by Trichoderma longibrachiatum (CBS 592.94), alpha-amylase produced by Bacillus amyloliquefaciens (DSM 9553) and endo-1,4-beta-xylanase produced by Trichoderma viride (NIBH FERM BP 4842) was provisionally authorised for laying hens by Commission Regulation (EC) No 1458/2005 (3).

L’usage de la préparation enzymatique d’endo-1,3(4)-bêta-glucanase produite par Aspergillus aculeatus (CBS 589.94), d’endo-1,4-bêta-glucanase produite par Trichoderma longibrachiatum (CBS 592.94), d’alpha-amylase produite par Bacillus amyloliquefaciens (DSM 9553) et d’endo-1,4-bêta-xylanase produite par Trichoderma viride (NIBH FERM BP 4842) a été autorisé à titre provisoire, pour les poules pondeuses, par le règlement (CE) no 1458/2005 de la Commission (3).


Enzymes | Proteases, α-amylases, (lipase, cellulases in small quantities) | Protease: ~ 1 000 t/y α-amylase: 150 t/y[7] | Readily biodegradable |

Enzymes | Protéases, amylases-α, (lipase, cellulases en petites quantités) | Protéase: ~ 1 000 t/an Amylase-α: 150 t/an[7] | Facilement biodégradable |


The third amendment concerns the physico-chemical parameters (amylase, gelatinisation, consistency, viscosity).

La troisième modification concerne les paramètres physico-chimiques (amylose, gélatinisation, consistance, viscosité).


bakery products produced with the help of amylase

Produits de boulangerie fabriqués à l'aide d'amylase




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'amylase' ->

Date index: 2021-07-08
w