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4-α-D-glucan glucanohydrolase
Abnormal level of acid phosphatase
Alkaline phosphatase
Alpha 2-antiplasmin
Alpha amylase
Alpha amylase activity
Alpha interferon
Alpha-amylase
Alpha-amylase activity
Amylase
Amylase
Amylase activity test
Fast-acting antiplasmin
IFN-α
Interferon alpha
Interferon-α
Leukocyte interferon
Lipase
Lymphoblastoid cell interferon
TNF-α
Triacylglycerol lipase
Tumour necrosis factor-α
Type I alpha interferon
α 2-antiplasmin
α 2-plasmin inhibitor
α interferon
α-amylase

Translation of "α-amylase " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
4-α-D-glucan glucanohydrolase | alpha-amylase | α-amylase

alpha-amylase




Abnormal level of:acid phosphatase | alkaline phosphatase | amylase | lipase [triacylglycerol lipase]

Anomalies des taux de:amylase | lipase [triacylglycerol lipase] | phosphatase:acide | alcaline






interferon alpha | interferon-α | IFN-α | α interferon | alpha interferon | leukocyte interferon | lymphoblastoid cell interferon | type I alpha interferon

interféron alpha | IFNα | interféron leucocytaire | interféron α




alpha-amylase activity [ alpha amylase activity ]

activité de l'alpha-amylase [ activité alpha-amylase ]


tumour necrosis factor-α | TNF-α

facteur onconécrosant-α


alpha 2-antiplasmin | α 2-plasmin inhibitor | fast-acting antiplasmin | α 2-antiplasmin

alpha 2 antiplasmine
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(iii) amylase, amylase (maltogenic), asparaginase, bromelain, glucoamylase, glucose oxidase, lactase, lipase, lipoxidase, pentosanase, phospholipase, protease, pullulanase or xylanase,

(iii) de l’amylase, de l’amylase maltogène, de l’asparaginase, de la broméline, de la glucoamylase, de la glucose-oxydase, de la lactase, de la lipase, de la lipoxydase, de la pentosanase, de la phospholipase, de la protéase, de la pullulanase ou de la xylanase,


(h) amylase, amylase (maltogenic), asparaginase, bromelain, glucoamylase, glucose oxidase, lactase, lipase, lipoxidase, pentosanase, phospholipase, protease, pullulanase or xylanase;

h) de l’amylase, de l’amylase maltogène, de l’asparaginase, de la broméline, de la glucoamylase, de la glucose-oxydase, de la lactase, de la lipase, de la lipoxydase, de la pentosanase, de la phospholipase, de la protéase, de la pullulanase ou de la xylanase;


(b) may contain a Class II preservative, vitamin C, amylase, cellulase and pectinase;

b) peut contenir un agent de conservation de la catégorie II, de la vitamine C, de l’amylase, de la cellulase et de la pectinase;


(b) may contain a sweetening ingredient in dry form, a Class II preservative, amylase, cellulase and pectinase.

b) peut renfermer un ingrédient édulcorant à l’état sec, un agent de conservation de la catégorie II, de l’amylase, de la cellulase et de la pectinase.


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6 000 mg/kg only for barley beta-amylase

6 000 mg/kg uniquement dans la bêta-amylase d’orge


The use of the enzyme preparation of endo-1,3(4)-beta-glucanase produced by Aspergillus aculeatus (CBS 589.94), endo-1,4-beta-glucanase produced by Trichoderma longibrachiatum (CBS 592.94), alpha-amylase produced by Bacillus amyloliquefaciens (DSM 9553) and endo-1,4-beta-xylanase produced by Trichoderma viride (NIBH FERM BP 4842) was provisionally authorised for laying hens by Commission Regulation (EC) No 1458/2005 (3).

L’usage de la préparation enzymatique d’endo-1,3(4)-bêta-glucanase produite par Aspergillus aculeatus (CBS 589.94), d’endo-1,4-bêta-glucanase produite par Trichoderma longibrachiatum (CBS 592.94), d’alpha-amylase produite par Bacillus amyloliquefaciens (DSM 9553) et d’endo-1,4-bêta-xylanase produite par Trichoderma viride (NIBH FERM BP 4842) a été autorisé à titre provisoire, pour les poules pondeuses, par le règlement (CE) no 1458/2005 de la Commission (3).


alpha-amylase produced by Bacillus amyloliquefaciens

d’alpha-amylase produite par Bacillus amyloliquefaciens


Enzymes | Proteases, α-amylases, (lipase, cellulases in small quantities) | Protease: ~ 1 000 t/y α-amylase: 150 t/y[7] | Readily biodegradable |

Enzymes | Protéases, amylases-α, (lipase, cellulases en petites quantités) | Protéase: ~ 1 000 t/an Amylase-α: 150 t/an[7] | Facilement biodégradable |


The third amendment concerns the physico-chemical parameters (amylase, gelatinisation, consistency, viscosity).

La troisième modification concerne les paramètres physico-chimiques (amylose, gélatinisation, consistance, viscosité).


bakery products produced with the help of amylase

Produits de boulangerie fabriqués à l'aide d'amylase




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'α-amylase' ->

Date index: 2022-07-08
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