Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bacon
Codex Committee on Processed Meat and Poultry Products
Cold meats
Committee on Fresh Meats and Processed Meat Products
Corned beef
Cutting premises
Cutting-up premises
Efficiency
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
Meat extract
Meat industry
Meat machine operator
Meat paste
Meat processing industry
Meat processor
Meat product
Operation yield
Post convert meat
Post handle meat
Post-process a meat
Post-process meat
Prepared meat operator
Prepared meats
Processed meat
Processed meat operators
Processed meat product
Pâté
Rubber dipping machine operator
Rubber process machine operator
Rubber processing machine operative
Rubber processing machine operator
Sausage
Slaughterhouse

Translation of "processed meat operators " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
meat processor | processed meat operators | meat machine operator | prepared meat operator

désosseur pareur | opérateur d’abattage | ouvrier boucher/ouvrière bouchère | Tripier


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


post convert meat | post-process a meat | post handle meat | post-process meat

effectuer la post-transformation de viandes






Committee on Fresh Meats and Processed Meat Products

Comité des viandes fraîches et des produits de viande préparée


Codex Committee on Processed Meat and Poultry Products

Comité du Codex sur les produits carnés traités à base de viande et de chair de volaille


rubber process machine operator | rubber processing machine operator | rubber dipping machine operator | rubber processing machine operative

conducteur de presses à mouler le caoutchouc et les matières plastiques | opératrice sur machines de formage des matières plastiques et du caoutchouc | conducteur de presses à mouler le caoutchouc et les matières plastiques/conductrice de presses à mouler le caoutchouc et les matières plastiques | conductrice de presses à mouler le caoutchouc et les matières plastiques


operation/process yield | operation yield | efficiency

rendement opératoire | taux de transformation | rendement d'exploitation


meat processing industry [ cutting premises | cutting-up premises | slaughterhouse | meat industry(UNBIS) ]

industrie de la viande [ abattoir | atelier de découpe ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(ii) every person responsible for supervising the development or operation of the program, documentary evidence of their training, qualifications or job experience in processing meat products or other food or in quality control,

(ii) pour chaque personne chargée de superviser l’élaboration ou l’application du programme, une preuve documentaire de sa formation, de ses qualifications ou de son expérience professionnelle en matière de transformation de produits de viande ou d’autres aliments ou en matière de contrôle de la qualité,


(ii) every person responsible for supervising the development or operation of the program, documentary evidence of their training, qualifications or job experience in processing meat products or other food or in quality control,

(ii) pour chaque personne chargée de superviser l’élaboration ou l’application du programme, une preuve documentaire de sa formation, de ses qualifications ou de son expérience professionnelle en matière de transformation de produits de viande ou d’autres aliments ou en matière de contrôle de la qualité,


For instance, we may find ourselves involved in a fairly large meat operation or processing plant, and the actual inspection could take a number of hours.

Par exemple, s'il s'agit d'une assez grande usine de conditionnement ou de transformation des viandes, l'inspection comme telle prendrait plusieurs heures.


60.1 (1) An operator who has processed, packaged, labelled, stored or distributed a meat product, or any person who imports a meat product, and who learns that the meat product might constitute a risk to the public health or might not meet the requirements of these Regulations shall investigate the matter and notify an inspector.

60.1 (1) L’exploitant qui a transformé, emballé, étiqueté, entreposé ou distribué un produit de viande, ou la personne qui importe celui-ci, et qui apprend qu’il pourrait présenter un risque pour la santé du public ou ne pas satisfaire aux exigences du présent règlement vérifie l’information et avertit un inspecteur.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The compromise text states that for products made from fresh poultry meat in accordance with this regulation, Member States may stipulate slight variations in the temperature requirements which are applied for an absolute minimum time and only to the extent required for allowing handling and cutting up operations in processing plants during the production of fresh poultry meat products.

Le texte de compromis précise que pour les produits issus de viande de volaille fraîche répondant aux conditions du règlement concerné, les États membres peuvent prévoir de légères variations au niveau des températures requises appliquées pendant une durée aussi courte que possible et uniquement pour permettre les opérations de manipulation et de découpe dans les usines de transformation pendant la production de produits issus de viande de volaille fraîche.


The Commission’s examination showed that the proposed operation would not significantly affect competition as the horizontal overlaps between the parties’ processed meat activities in most of the EEA Member States would be limited.

L’examen de l’opération par la Commission a révélé qu’elle n’affecterait pas significativement la concurrence, car les chevauchements horizontaux entre les activités des parties dans le secteur des produits transformés à base de viande dans la plupart des États membres de l’EEE seraient limités.


3. Food business operators may not remove a health mark applied in accordance with Regulation (EC) No /2004 from meat unless they cut or process it or work upon it in another manner.

3. Les exploitants du secteur alimentaire ne peuvent retirer de la viande une marque de salubrité apposée conformément au règlement (CE) n° ./2004 que s'ils la découpent, la transforment ou la travaillent d'une autre manière.


2. Whenever the audit of good hygienic practices or HACCP -based procedures or other investigations reveal that meat may be placed on the market that, according to heading II. E of this sub-chapter, is to be considered unfit for human consumption, and the food business operator fails to adapt immediately the procedures, the slaughtering or cutting process shall be stopped.

2. Lorsque le contrôle des bonnes pratiques en matière d'hygiène ou de l'application des procédures HACCP ou d'autres investigations révèlent que de la viande qui, conformément au point II. E du présent sous-chapitre, doit être considérée comme impropre à la consommation humaine, pourrait être mise sur le marché et que l'exploitant du secteur alimentaire omet d'adapter immédiatement les procédures, la chaîne d'abattage ou de découpe doit être arrêtée.


Community compensation covers neither indirect losses sustained by stock farmers connected with measures taken in the context of action to combat the epidemic and resulting for instance from embargoes or restrictions on the movement of livestock, nor losses incurred by other operators in the meat sector or in allied sectors, such as slaughterhouses, the meat processing industry, the milk sector, transport, trade or tourism, which have also been hit by the effects of the epidemic.

L'indemnisation communautaire ne couvre en effet ni les préjudices indirects des éleveurs, liés aux mesures prises dans le cadre de la lutte contre l'épizootie et résultant par exemple des embargos ou des restrictions à la circulation des animaux, ni les pertes supportées par les autres acteurs de la filière de la viande ou les secteurs connexes comme les abattoirs, l'industrie de transformation de la viande, le secteur du lait, le transport, le commerce ou le tourisme, frappés eux aussi par les conséquences de l'épizootie.


98. Calls on the Commission to prohibit completely the deliberate removal of health markings from meat and carcases, with the exception of unavoidable removal during normal cutting and processing operations;

98. demande à la Commission d'interdire systématiquement l'enlèvement intentionnel des cachets sur la viande et les carcasses, à l'exception des enlèvements à effectuer obligatoirement dans le cadre du processus normal de dépeçage et de transformation;




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'processed meat operators' ->

Date index: 2023-09-08
w