Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bone-in short-cut strip loin
Boneless strip loin short-cut
Double drop
Double regular loin
Double short loin
Execute short term objectives
Exploit short term objectives
Fillet chop
Implement short term objectives
Lamb loin chops
Lamb short loin chops
Leg-end loin
Loin
Loin chop
Loin drops
Loin of tuna
Pork loin
Pork loin without oysterpiece and collar
Short loin
Short loin steak
Tuna loin
Utilise short term objectives

Traduction de «short loin » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
short loin | double drop | leg-end loin | loin

longe courte


double short loin | double regular loin | loin drops

longe courte double




lamb loin chops | lamb short loin chops

côtelette de filet | côtelette sans manche


loin chop | fillet chop | short loin steak

côtelette de filet




bone-in short-cut strip loin

coquille d'aloyau raccourci [ coquille d'aloyau raccourcie ]




pork loin | pork loin without oysterpiece and collar

longe | longe de porc


execute short term objectives | exploit short term objectives | implement short term objectives | utilise short term objectives

mettre en œuvre des objectifs à court terme
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(2) Where, for any reason, the short loin or rib cannot be marked with a grade stamp, the grade stamp shall be marked on another primal cut of the beef carcass.

(2) Si l’estampille de classification ne peut être apposée sur la longe courte ou la côte pour quelque raison que ce soit, elle doit être apposée sur une autre coupe primaire de la carcasse de boeuf.


(5) A yield stamp referred to in subsection (4) shall be applied in red ink, on the short loin and rib, on both sides of the carcass.

(5) L’estampille de rendement visée au paragraphe (4) doit être apposée à l’encre rouge sur la longe courte et la côte de chaque côté de la carcasse.


9 (1) A grader, or an employee of an establishment under the direct supervision of a grader, shall, when requested by a person in authority at the establishment to grade-stamp a beef carcass, mark the beef carcass with a grade stamp, in red ink, on the short loin and rib, on both sides of the beef carcass.

9 (1) Le classificateur ou un employé de l’établissement, sous la surveillance directe du classificateur, qui, à la demande d’un responsable de l’établissement, appose l’estampille de classification sur une carcasse de boeuf doit le faire à l’encre rouge sur les deux côtés de celle-ci, sur la longe courte et la côte.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'short loin' ->

Date index: 2021-03-31
w