Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Cottage cheese
Curd
Curd cheese
Curds
Large curd Cottage cheese
Large curd creamed cottage cheese
Large-curd cottage cheese
Small curd Cottage cheese
Small curd creamed cottage cheese
Small-curd cottage cheese
Whey cheese
White cheese

Translation of "small-curd cottage cheese " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
small curd Cottage cheese [ small-curd cottage cheese ]

cottage à petits grains


large curd Cottage cheese [ large-curd cottage cheese ]

cottage à gros grains


cottage cheese | curd | curds | whey cheese | white cheese

caillebotte | fromage blanc


small curd creamed cottage cheese

fromage cottage à la crème à petits grains


small curd creamed cottage cheese

fromage cottage à la crème à petits grains


Cottage cheese | curd cheese | curd

cottage | fromage cottage


large curd creamed cottage cheese

fromage cottage à la crème à gros grains
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
29. Cottage cheese shall be the product, in the form of discrete curd particles, prepared from skim milk, evaporated skim milk or skim milk powder and harmless acid-producing bacterial cultures, may contain milk, cream, milk powder, rennet, salt, calcium chloride, added lactose, pH adjusting agents, relish fruits or vegetables and shall contain not more than

29. Le fromage cottage doit être constitué de petites particules de caillé obtenu à partir de lait écrémé, de lait écrémé concentré, de lait écrémé en poudre et de cultures bactériennes acidogènes inoffensives; il peut contenir du lait, de la crème, du lait en poudre, de la présure, du sel, du chlorure de calcium, un complément de lactose, un rajusteur de pH, de la relish, des fruits, des légumes, et doit contenir au plus


The cheese-makers' particular skill in cutting the curd is crucial to obtaining the correct consistency of the cheese, which should be soft with small, well-distributed eyes.

L’adresse particulière des fromagers lors de l’opération de rompage du caillé est déterminante pour l’obtention d’une pâte d’une consistance adéquate, souple, avec de petites ouvertures diffuses.


These ancient skills have been kept alive by a cheese processing method that uses curdling vats of a limited size and relies exclusively on rennet of animal origin and where the curd is cut into very small to medium-sized pieces.

La transformation fromagère qui fait appel à des bassines de caillage de taille limitée, à l’usage exclusif de la présure animale, et à un découpage du caillé très fin à moyen perpétue ces savoir-faire anciens.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'small-curd cottage cheese' ->

Date index: 2021-03-22
w