Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
CWO
Carcase weight
Carcass Weight Ordinance of 3 March 1995
Carcass weight
Carcass weight basis
Dressed weight
Hot carcase weight
Hot carcass weight
Hot weight
Lean meat as percentage of carcass weight
Lean meat percentage
Lean-meat content
Lean-meat content of pig carcass
Warm carcass weight
Warm weight

Translation of "warm carcass weight " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
hot carcase weight | hot carcass weight | warm carcass weight | warm weight

poids de la carcasse chaude


hot weight [ warm weight | hot carcass weight | warm carcass weight ]

poids de carcasse chaude [ poids de la carcasse à chaud | poids mort chaud | poids chaud | poids à chaud ]


carcass weight [ dressed weight | carcase weight ]

poids en carcasse [ poids de carcasse | poids des quatre quartiers ]


lean meat as percentage of carcass weight | lean meat percentage | lean-meat content | lean-meat content of pig carcass

teneur en viande maigre | teneur en viande maigre des carcasses de porc | viande maigre estimée en pourcentage du poids de la carcasse | TVM [Abbr.]


carcass weight | dressed weight

poids carcasse | poids de la carcasse | poids en carcasse




Carcass Weight Ordinance of 3 March 1995 [ CWO ]

Ordonnance du 3 mars 1995 sur le pesage des animaux abattus [ OPeA ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The cold weight of the carcass shall correspond to the warm weight taken not later than one hour after the animal has been stuck, less 2 %.

Le poids de la carcasse froide correspond au poids constaté à chaud au plus tard une heure après que l’animal a été égorgé, diminué de 2 %.


The minimum warm weight of pig carcasses is 85 kg.

Pour les carcasses de porcs, un poids chaud de minimum 85 kg est exigé.


This formula shall be valid for carcasses weighing between 60 and 120 kilograms (warm weight).

Cette formule est valable pour les carcasses pesant entre 60 et 120 kilogrammes (poids à chaud).


The minimum warm weight for pig carcasses is 85 kg.

Pour les carcasses de porcs, un poids chaud de minimum 85 kg est exigé.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(k) the "carcass weight" means the weight of the cold carcass, which for pigs, notably, is obtained by subtracting 2% from the weight recorded warm at the latest 45 minutes after the pig was bled, and which for cattle is obtained by subtracting 2% from the weight recorded warm at the latest 60 minutes after the animal was bled.

(k) par "poids en carcasse", le poids de la carcasse froide, qui, pour les porcins notamment, est obtenu en déduisant 2 % du poids à chaud constaté au plus tard 45 minutes après que l'animal a été saigné et, pour les bovins, en déduisant 2 % du poids à chaud constaté au plus tard 60 minutes après que l'animal a été saigné.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'warm carcass weight' ->

Date index: 2023-11-14
w