Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
ADPI
American Dairy Products Institute
American Dry Milk Institute
Basic whey
Buttermilk
Casein
Evaporated Milk Association
Industrial management
Lactoserum
Level of production
Liquid whey
Milk by-product
Natural liquid whey
Powdered whey
Production
Production management
Production policy
Raw whey
Reorganisation of production
Serum powder
Volume of output
Whey
Whey Products Institute
Whey in powdered form
Whey powder
Whey product

Translation of "whey product " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below


milk by-product [ buttermilk | casein | lactoserum | whey ]

sous-produit du lait [ babeurre | caséine | lactosérum | petit-lait ]


powdered whey | serum powder | whey in powdered form | whey powder

lactosérum déshydraté | lactosérum en poudre | poudre de sérum


American Dairy Products Institute [ ADPI | American Dry Milk Institute | Whey Products Institute | Evaporated Milk Association ]

American Dairy Products Institute [ ADPI | American Dry Milk Institute | Whey Products Institute | Evaporated Milk Association ]


raw whey [ liquid whey | natural liquid whey ]

lactosérum natif [ lactosérum brut ]


powdered whey | whey powder

lactosérum en poudre | sérum de lait en poudre






production policy [ industrial management | production management | reorganisation of production | Industrial management(ECLAS) | Industrial management(STW) | Production management(STW) | industrial management(UNBIS) ]

politique de production [ gestion de la production | gestion industrielle | orientation de la production | restructuration de la production ]


production [ level of production | volume of output ]

production [ niveau de production | volume de production ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The EU is fully using the TRQs established for mushrooms, dairy products such as yogurt and milk and cream in powder, whey, preparations for infant use and sweetcorn, to a lesser extent TRQ on ice cream (though increasingly), and barely its TRQs on cheese (average of 8%) and on sugar confectionery (average of 3%).

L’Union européenne utilise la totalité des contingents tarifaires établis pour les champignons, les produits laitiers tels que le yoghourt, le lait et la crème en poudre, ainsi que pour le petit-lait, les préparations pour l’alimentation des enfants et le maïs doux. Elle utilise dans une moindre mesure les contingents tarifaires pour les glaces (bien que l’on enregistre une augmentation pour ces produits), et utilise à peine ses contingents tarifaires pour le fromage (8 % en moyenne) et pour les sucreries (3 % en moyenne).


On the other side, it can be observed that the EU is using the TRQ established by Colombia for mushrooms, dairy products such as milk and cream in powder, whey and cheese as well as preparations for infant use, sweetcorn and to a lesser extent ice cream and sugar confectionery.

L’UE utilise quant à elle les contingents tarifaires établis par la Colombie pour les champignons, les produits laitiers tels que le lait et la crème en poudre, le petit-lait et le fromage, les préparations pour l’alimentation des enfants, le maïs doux et, dans une moindre mesure, les glaces et les sucreries.


Cattle whey fermentation solubles condensed (or Condensed whey fermentation solubles) (IFN 5-06-300) is the product resulting from the removal of a considerable portion of the liquid by-product resulting from the action of the ferment on the basic medium of whey.

Solubles condensés de fermentation du lactosérum de bovin (NIA 5-06-300) — produit résultant de l’enlèvement d’une partie considérable du sous-produit liquide provenant de l’action du ferment sur la matière de base du lactosérum.


Cattle whey fermentation solubles condensed (or Condensed whey fermentation solubles) (IFN 5-06-300) is the product resulting from the removal of a considerable portion of the liquid by-product resulting from the action of the ferment on the basic medium of whey.

Solubles condensés de fermentation du lactosérum de bovin (NIA 5-06-300) — produit résultant de l’enlèvement d’une partie considérable du sous-produit liquide provenant de l’action du ferment sur la matière de base du lactosérum.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Cattle whey protein dehydrated (or Dried whey protein concentrate) (IFN 5-06-836) is the product obtained by partial removal of water, lactose and minerals from whey by ultra-filtration followed by subsequent dehydration of the residue.

Protéines de lactosérum de bovins déshydratées (ou Concentré de protéines de lactosérum séché) (NIA 5-06-836) — produit obtenu par élimination partielle, par ultra-filtration de l’eau, du lactose et des minéraux contenus dans le lactosérum, puis par déshydratation du résidu.


Cattle whey low lactose dehydrated (or Dried whey product) (IFN 4-01-186) consists of the residue obtained by drying whey by thermal means from which a portion of the lactose has been removed.

Lactosérum de bovins déshydraté, à faible teneur en lactose (ou Produit de lactosérum séché) (NIA 4-01-186) — constitué du résidu obtenu par la déshydratation thermique du lactosérum dont on a retranché une partie du lactose.


Where the product contains casein and/or caseinates and/or whey and/or products derived from whey and/or lactose and/or permeate and/or products covered by CN code 3504, the added casein and/or caseinates and/or whey and/or products derived from whey (excluding whey butter covered by CN code 0405 10 50) and/or lactose and/or permeate and/or products covered by CN code 3504 will not be taken into account for the purpose of calculating the refund.

Lorsqu'un produit contient de la caséine et/ou des caséinates et/ou du lactosérum et/ou des produits dérivés du lactosérum et/ou du lactose et/ou du perméat et/ou des produits relevant du code NC 3504, la caséine et/ou les caséinates ajoutées et/ou le lactosérum et/ou les produits dérivés du lactosérum (à l'exclusion du beurre de lactosérum relevant du code NC 0405 10 50) et/ou le lactose et/ou le perméat et/ou les produits relevant du code NC 3504 ne sont pas pris en considération pour le calcul du montant de la restitution.


Where the product contains casein and/or caseinates and/or whey and/or products derived from whey and/or lactose and/or permeate and/or products covered by CN code 3504, the added casein and/or caseinates and/or whey and/or products derived from whey (excluding whey butter covered by CN code 0405 10 50) and/or lactose and/or permeate and/or products covered by CN code 3504 will not be taken into account for the purpose of calculating the refund.

Lorsqu'un produit contient de la caséine et/ou des caséinates et/ou du lactosérum et/ou des produits dérivés du lactosérum et/ou du lactose et/ou du perméat et/ou des produits relevant du code NC 3504, la caséine et/ou les caséinates ajoutées et/ou le lactosérum et/ou les produits dérivés du lactosérum (à l'exclusion du beurre de lactosérum relevant du code NC 0405 10 50) et/ou le lactose et/ou le perméat et/ou les produits relevant du code NC 3504 ne sont pas pris en considération pour le calcul du montant de la restitution.


When completing customs formalities, the applicant shall state on the declaration provided for that purpose whether or not casein and/or caseinates and/or whey and/or products derived from whey and/or lactose and/or permeate and/or products covered by CN code 3504 have been added and, where this is the case, the maximum content by weight of casein and/or caseinates and/or whey and/or products derived from whey (specifying where app ...[+++]

Lors de l'accomplissement des formalités douanières, le demandeur est tenu d'indiquer dans la déclaration prévue à cet effet si de la caséine et/ou des caséinates et/ou du lactosérum et/ou des produits dérivés du lactosérum et/ou du lactose et/ou du perméat et/ou des produits relevant du code NC 3504 ont été ajoutés et, si tel est le cas, la teneur maximale en poids de la caséine et/ou des caséinates et/ou du lactosérum et/ou des produits dérivés du lactosérum (en indiquant, le cas échéant, la teneur en beurre de lactosérum) et/ou du ...[+++]


—with (a) the common name of the dairy product; (b) a declaration of the process of manufacture shown in close proximity to the common name.; (c) a declaration of net contents as required by the Consumer Packaging and Labelling Regulations; (d) a percentage declaration of moisture and milk fat in cheddar cheese; (e) a percentage declaration of milk fat in the case of partly skimmed milk powder, dairy spread, and calorie-reduced butter; (f) a percentage declaration of skim milk powder and whey powder in the case of blended skim mi ...[+++]

— indiquant a) le nom usuel du produit laitier; b) une déclaration du procédé de fabrication figurant à proximité du nom usuel.; c) une déclaration de quantité nette, conformément aux Règlements sur l'emballage et l'étiquetage des produits de consommation; d) une déclaration du pourcentage d'humidité et de matières grasses du lait dans le fromage cheddar; e) une déclaration du pourcentage de matières grasses du lait, dans le cas du lait partiellement écrémé en poudre, de la tartinade laitière et du beurre réduit en calories; f) une déclaration du pourcentage de lait écrémé en poudre et de lactosérum en poudre, dans le cas du mélange ...[+++]




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'whey product' ->

Date index: 2021-12-26
w