Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
All meat
All-meat sausage
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Bacon
Cold meats
Corned beef
Cutting premises
Cutting-up premises
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
Meat
Meat ball
Meat extract
Meat industry
Meat paste
Meat processing industry
Meat product
Patty
Plant for seasoning sausage meat
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Sausage
Sausage filling
Sausage meat
Sausage mixture
Slaughterhouse
Type of pork liver sausage
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Traduction de «All-meat sausage » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
all-meat sausage

saucisse tout viande [ saucisse pure viande ]


sausage meat [ sausage filling | sausage mixture ]

chair à saucisse


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


plant for seasoning sausage meat

installation de maturation des saucissons




meat ball | patty | type of pork liver sausage

boulette | boulette de viande | fricadelle


assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande




meat processing industry [ cutting premises | cutting-up premises | slaughterhouse | meat industry(UNBIS) ]

industrie de la viande [ abattoir | atelier de découpe ]


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
only breakfast sausages with a minimum cereal content of 6 %, burger meat with a minimum vegetable and/or cereal content of 4 % mixed within the meat (in these products, the meat is minced in such a way so that the muscle and fat tissue are completely dispersed, so that fibre makes an emulsion with the fat, giving those products their typical appearance), merguez type products, salsicha fresca, mici, butifarra fresca, longaniza fresca, chorizo fresco, cevapcici and pljeskavice’

Uniquement breakfast sausages contenant au minimum 6 % de céréales, burger meat contenant au minimum 4 % de produits végétaux et/ou de céréales mélangés à la viande (dans les produits précités, la viande est hachée de manière à disperser complètement les tissus musculaires et adipeux de sorte que les fibres forment une émulsion avec les matières grasses, ce qui leur confère leur aspect caractéristique), produits de type merguez, salsicha frescamicibutifarra frescalonganiza frescachorizo frescocevapcici et pljeskavice».


C. whereas this labelling scheme is only valid for pig meat, poultry meat and sheep meat and not for derivatives such as hams and charcuterie; whereas sausages, however, are a prized speciality in many parts of Europe;

C. considérant que ce système d'étiquetage est seulement valable pour les viandes des espèces porcine, ovine et de volaille, et pas pour les produits dérivés de ces viandes, tels les jambons et les charcuteries; que les saucissons et les saucisses constituent toutefois un produit d'excellence dans de nombreuses régions d'Europe;


2. Proposes therefore a legislative measure to extend the provisions of Regulation (EU) No 1337/2013 to sausages and to and pig meat, sheep meat and poultry meat derivatives.

2. propose par conséquent une intervention législative en vue d'étendre les dispositions du règlement (UE) n° 1337/2013 aux saucissons et saucisses, ainsi qu'aux produits dérivés de viandes des espèces porcine, ovine et de volaille.


1. Considers it important to ensure that maximum transparency regarding the origin of the product is recognised and also extended to sausages and meat derivatives covered by Regulation (EU) No 1337/2013;

1. estime qu'il est important que la transparence maximum quant à l'origine du produit soit reconnue et soit étendue également aux saucissons et saucisses, ainsi qu'aux produits dérivés des viandes visées par le règlement (UE) n° 1337/2013;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Motion for a resolution on extension of the provisions of Regulation (EU) No 1337/2013 to sausages and to pig meat, sheep meat and poultry meat derivatives (B8-0607/2015)

Proposition de résolution sur l'extension des dispositions du règlement (UE) n° 1337/2013 aux saucissons et saucisses, ainsi qu'aux produits dérivés de viandes de porc, de mouton et de volaille (B8-0607/2015)


Motion for a resolution on extension of the provisions of Regulation (EU) No 1337/2013 to sausages and to pig meat, sheep meat and poultry meat derivatives (B8-0607/2015 )

Proposition de résolution sur l'extension des dispositions du règlement (UE) n° 1337/2013 aux saucissons et saucisses, ainsi qu'aux produits dérivés de viandes de porc, de mouton et de volaille (B8-0607/2015 )


only breakfast sausages: in this product, the meat is minced in such a way so that the muscle and fat tissue are completely dispersed, so that fibre makes an emulsion with the fat, giving the product its typical appearance; Finnish grey salted Christmas ham burger meat with a minimum vegetable and/or cereal content of 4 % mixed within the meat, Kasseler, Bräte,Surfleisch, toorvorst, šašlõkk,and ahjupraad’

Uniquement breakfast sausages(dans ce produit, la viande est hachée de manière à disperser complètement les tissus musculaires et adipeux de sorte que les fibres forment une émulsion avec les matières grasses, ce qui lui confère son aspect caractéristique), jambon de Noël gris salé finlandais, burger meat contenant au minimum 4 % de produits végétaux et/ou de céréales mélangés à la viande, Kasseler, Bräte, Surfleisch, toorvorst, šašlõkket ahjupraad»


The current maximum levels of the use of extracts of rosemary (E 392) authorised in processed meat and processed fish and fishery products including molluscs and crustaceans are set according to the fat content in the respective food categories (except for dried sausages and dehydrated meat).

Les quantités maximales d’extraits de romarin (E 392) actuellement autorisées dans les viandes, le poisson et les produits de la pêche (y compris les mollusques et les crustacés) transformés sont déterminées en fonction de la teneur en matières grasses dans chaque catégorie de denrées alimentaires (sauf pour les saucissons secs et la viande déshydratée).


Sausages and similar products, of meat, meat offal or blood: food preparations based on liver

Saucisses, saucissons et produits similaires, de viande, d'abats ou de sang; préparations alimentaires à base de foie


Sausages and similar products, of meat, meat offal

Saucisses, saucissons et produits similaires, de viande, d'abats




D'autres ont cherché : all meat     all-meat sausage     cold meats     corned beef     cutting premises     cutting-up premises     foie gras     frogs' legs     goose liver     meat ball     meat extract     meat industry     meat paste     meat processing industry     meat product     plant for seasoning sausage meat     prepared meats     processed meat product     sausage     sausage filling     sausage meat     sausage mixture     slaughterhouse     type of pork liver sausage     All-meat sausage     


datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'All-meat sausage' ->

Date index: 2022-04-06
w