Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Beef Carcass Grading Regulations
Beef carcase classification
Beef carcass grading
Body
Breach animal carcasses
Carcass
Carcass grading
Carcass of a tyre
Casing
Classification of carcases of adult bovine animals
Divide animal carcasses
Hog Carcass Grading Regulations
Lamb and Mutton Carcasses Grading Regulations
Livestock Carcass Grading Fees Order
Livestock Carcass Grading Regulations
Livestock Carcass Grading Regulations - Consolidation
Livestock and Poultry Carcass Grading Regulations
Measure parts of animal carcasses
Pig carcase classification
Pig carcase grading
Pig carcass classification
Pig grading
Pork carcass grading
Split an animal carcass
Split animal carcasses
Veal Carcass Grading Regulations
Weigh a part of an animal carcass
Weigh parts of an animal carcass
Weigh parts of animal carcasses

Traduction de «Carcass grading » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


Livestock and Poultry Carcass Grading Regulations [ Livestock Carcass Grading Regulations | Beef Carcass Grading Regulations | Hog Carcass Grading Regulations | Lamb and Mutton Carcasses Grading Regulations | Veal Carcass Grading Regulations ]

Règlement sur la classification des carcasses de bétail et de volaille [ Règlement sur la classification des carcasses de bétail | Règlement sur la classification des carcasses de boeuf | Règlement sur le classement des carcasses de boeuf | Règlement sur la classification des carcasses de porc | Règlement sur le classement des carcass ]


pig carcase classification | pig carcase grading | pig carcass classification | pig grading | pork carcass grading

classement des carcasses de porcs


Livestock Carcass Grading Fees Order [ Order prescribing fees to be paid by users of services provided by the Food Production and Inspection Branch of the Department of Agriculture and Agri-Food respecting the grading of livestock carcasses ]

Arrêté sur les prix applicables au classement des carcasses de bétail [ Arrêté fixant le prix à payer par les bénéficiaires des services fournis par la Direction générale de la production et de l'inspection des aliments du ministère de l'Agriculture et de l'Agroalimentaire relativement au classement des carcasses de bétail ]


beef carcase classification | beef carcass grading | classification of carcases of adult bovine animals

classement des carcasses de gros bovins


Livestock Carcass Grading Regulations - Consolidation

Règlement sur la classification des carcasses de bestiaux - consolidation


weigh a part of an animal carcass | weigh parts of an animal carcass | measure parts of animal carcasses | weigh parts of animal carcasses

peser des parties de carcasses d’animaux


divide animal carcasses | split an animal carcass | breach animal carcasses | split animal carcasses

découper des carcasses d’animaux


categorise cut parts of carcasses inside cooling compartments | sort cut parts of a carcass inside a cooling compartment | catalogue cut parts of carcasses inside cooling compartments | sort cut parts of carcasses inside cooling compartments

trier des parties de carcasses dans des chambres froides


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
The rules provided for in this Part shall apply when the grading of pig carcasses is carried out by means of the apparatus termed ‘AutoFOM III’ (fully automatic ultrasonic carcass grading).

Les règles prévues dans cette partie s'appliquent lors du classement des carcasses de porcs effectué à l'aide de l'appareil dénommé «AutoFOM III» (fully automatic ultrasonic carcass grading).


His Excellency the Governor General in Council, on the recommendation of the Minister of Agriculture, pursuant to section 32 of the Canada Agricultural Products ActFootnote , is pleased hereby to revoke the Beef Carcass Grading RegulationsFootnote , made by Order in Council P.C. 1983-2978 of September 29, 1983Footnote , the Hog Carcass Grading Regulations, 1986Footnote , made by Order in Council P.C. 1986-776 of March 26, 1986Footnote , the Lamb and Mutton carcasses Grading RegulationsFootnote , made by Order in Council P.C. 1978-3453 of November 16, 1978Footnote , and the Veal Carcass Grading RegulationsFootnote , made by Order in Counc ...[+++]

Sur recommandation du ministre de l’Agriculture et en vertu de l’article 32 de la Loi sur les produits agricoles au CanadaNote de bas de page , il plaît à Son Excellence le Gouverneur général en conseil d’abroger le Règlement sur la classification des carcasses de boeufNote de bas de page , pris par le décret C.P. 1983-2978 du 29 septembre 1983Note de bas de page , le Règlement de 1986 sur la classification des carcasses de porcNote de bas de page , pris par le décret C.P. 1986-776 du 26 mars 1986Note de bas de page , le Règlement sur la classification des carcasses d’agneau et de moutonNote de bas de page , pris par le décret C.P. 1978- ...[+++]


(j) the number of livestock carcasses graded, listed by grade or yield class;

j) le nombre de carcasses de bétail classées, par catégorie ou catégorie de rendement;


5 (1) Subject to subsection (2), every person required by section 4 to deduct levies and pay them to the Commodity Board shall, not later than the time of such payment, supply the Commodity Board with copies of all grade certificates issued by a grader pursuant to section 11 of the Hog Carcass Grading Regulations showing the purchase price and any deductions made therefrom.

5 (1) Sous réserve du paragraphe (2), toute personne qui, en vertu de l’article 4, est tenue de déduire des contributions et les payer à l’Office de commercialisation doit, au plus tard au moment où ledit paiement est dû, fournir à l’Office de commercialisation un exemplaire de chacun des certificats de catégorie délivrés par un classeur en vertu de l’article 11 du Règlement sur le classement des porcs abattus en indiquant le prix de vente et les déductions faites sur ledit prix de vente.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Point 1 of Section B.IV of Annex IV to Regulation (EU) No 1308/2013 provides that, for the classification of pig carcasses, the lean-meat content has to be assessed by means of grading methods authorised by the Commission and only statistically proven assessment methods based on the physical measurement of one or more anatomical parts of the pig carcass may be authorised.

À l'annexe IV, section B.IV, du règlement (UE) no 1308/2013, le point 1 dispose que, aux fins du classement des carcasses de porcs, la teneur en viande maigre est estimée au moyen de méthodes de classement autorisées par la Commission et que seules peuvent être autorisées les méthodes d'estimation statistiquement éprouvées, fondées sur la mesure physique d'une ou de plusieurs parties anatomiques de la carcasse de porc.


Once the two FTAs are ratified, the United States will have duty-free, tariff-free access for all cuts from carcasses.grading high-quality grades in the U.S. We'll have only part of the carcass from Canada.

Lorsque l'un des deux ALE aura été ratifié, les États-Unis pourront exporter en franchise pour toutes les coupes des carcasses.classées de qualité supérieure aux États-Unis. Le Canada n'exportera qu'une partie de la carcasse.


Cyprus has requested the Commission to authorise the replacement of the formula used in the ‘Hennessy Grading Probe (HGP 4)’, method of grading pig carcasses as well as to authorise one new non-invasive up-to-date method (Ultra FOM 300) for grading pig carcasses on its territory and has presented a detailed description of the dissection trial, indicating the principles on which that method is based, the results of its dissection trial and the equations used for assessing the percentage of lean meat in the protocol provided for in Article 23(4) of Commission Regulation (EC) No ...[+++]

Chypre a demandé à la Commission d’autoriser le remplacement de la formule utilisée dans la méthode de classement des carcasses de porcs «Hennessy Grading Probe (HGP 4)», ainsi que l’application d’une nouvelle méthode de classement actualisée non invasive (Ultra FOM 300) des carcasses de porcs sur son territoire. Elle a également présenté une description détaillée de l’essai de dissection, en indiquant les principes sur lesquels se fonde ladite méthode, les résultats de l’essai de dissection et les équations d’estimation de la teneur en viande maigre dans le protocole prévu à ...[+++]


The Czech Republic has requested the Commission to authorise two new methods for grading pig carcasses and has submitted the results of its dissection trials, by presenting part two of the protocol provided for in Article 3(3) of Commission Regulation (EEC) No 2967/85 of 24 October 1985 laying down detailed rules for application of the Community scale for grading pig carcasses (3).

La République tchèque a demandé à la Commission d’autoriser deux nouvelles méthodes de classement des carcasses de porcs et a soumis les résultats de ses essais de dissection en présentant la deuxième partie du protocole prévu à l'article 3, paragraphe 3, du règlement (CEE) no 2967/85 de la Commission du 24 octobre 1985 établissant les modalités d'application de la grille communautaire de classement des carcasses de porcs (3).


A second package of regulatory amendments has now been prepared involving the processed poultry regulations, livestock carcass grading regulations, fertilizer regulations and egg regulations.

Une deuxième série de modifications, qui porte sur les règlements concernant la volaille, la classification des carcasses de bétail, les engrais et les oeufs, a été préparée.


If available and appropriate the live and slaughter weights, sales prices, carcass grade according to the Community carcass classification scheme, meat quality and other beef traits must be recorded.

Le cas échéant, il convient d'enregistrer le poids vif et le poids à l'abattage, les prix de vente, la classe de la carcasse selon la classification communautaire, la qualité de la viande et autres caractéristiques bouchères


w