Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Butterfat content
Contents checking
Contents control
Contents supervision
Cream screw
FCDM
FDB
Fat content
Fat content controller
Fat content in dry matter
Fat content level
Fat content of butter
Fat content of milk
Fat in DM
Fat in dry matter
Fat on dry basis
Milk fat content
Milkfat content

Translation of "Fat content controller " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below


butterfat content | fat content | fat content of butter | milkfat content

teneur en matières grasses


fat content | fat content of milk

taux butyreux | teneur en matières grasses


fat on dry basis | FDB | fat content in dry matter | fat in dry matter | fat in DM

gras sur sec | G/S


fat content | F/C [Abbr.]

teneur en lipides | teneur en matières grasses | TG [Abbr.]




fat content in dry matter [ FCDM ]

teneur en matière grasse de l'extrait sec [ MG/ES ]


fat content level

catégorie de teneur en matière grasse (1) | teneur en matière grasse (2)


fat content

teneur en matières grasses [ teneur en graisses ]


contents checking [ contents supervision | contents control ]

contrôle du répertoire des programmes
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The newly adopted description of the quota, widening the fat content range from 80-82 % to 80-85 % allows for a simplification of the control procedures, in particular by withdrawing the interpretation of the control results of the fat content based on the typical process standard deviation.

La désignation du contingent nouvellement adoptée, qui fait passer la fourchette relative à la teneur en matières grasses allant de 80 à 82 % à une fourchette située entre 80 et 85 %, autorise la simplification des procédures de contrôle, notamment en supprimant l’interprétation des résultats du contrôle de la teneur en graisses fondé sur l’écart-type dans les mêmes conditions de fabrication.


Commission Decision 2001/651/EC (10) established the typical process standard deviation of the fat content of butter imported from New Zealand in order to facilitate the controls under Annex IV to Regulation (EC) No 2535/2001.

La décision 2001/651/CE de la Commission (10) a établi l’écart type, dans les mêmes conditions de fabrication, de la teneur en matières grasses du beurre importé en provenance de Nouvelle-Zélande afin de faciliter les contrôles prévus à l’annexe IV du règlement (CE) no 2535/2001.


7. Stresses the problem of child obesity and calls on the Commission to take all necessary measures to prevent it, particularly through the strict control of the advertising of foods with a high fat, salt and sugar content directed at children and adolescents;

7. souligne l'importance du problème de l'obésité infantile et demande à la Commission de prendre toutes les mesures nécessaires pour la prévenir, et notamment de contrôler étroitement les publicités pour les aliments riches en matières grasses, en sel et en sucre qui visent les enfants et les adolescents;


An essential element of this procedure is the use of a typical process standard deviation of the fat content of butter made according to a defined specification in a specified production plant and known in advance by the control authorities in Member States where the declaration for release into free circulation in the Community is presented.

Un de ses éléments essentiels repose sur l'écart type, dans les mêmes conditions de fabrication, de la teneur en matières grasses du beurre fabriqué selon un cahier des charges précis dans une usine de fabrication donnée. L'écart type est connu à l'avance par les autorités de contrôle des États membres dans lesquels la déclaration de mise en libre pratique dans la Communauté est présentée.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The Member States shall require that analyses for official controls of feedingstuffs as regards their contents of moisture, volatile nitrogenous bases, total phosphorus and crude oils and fats be carried out according to the methods described in the Annex to this Directive.

Les États membres prescrivent que les analyses pour les contrôles officiels des aliments des animaux en ce qui concerne leurs teneurs en humidité, bases azotées volatiles, phosphore total et matières grasses brutes sont effectuées selon les méthodes décrites à l'annexe de la présente directive.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Fat content controller' ->

Date index: 2021-10-10
w