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Assistant meat and meat products distribution manager
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Bacon
Cold meats
Corned beef
Cutting premises
Cutting-up premises
Extender
Extension
Extension phone
Extension set
Extension station
Extension telephone
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
Import export specialist in meat and meat products
Lean meat as percentage of carcass weight
Lean meat percentage
Lean-meat content
Lean-meat content of pig carcass
Local
Meat
Meat and meat products distribution manager
Meat and meat products logistics planner
Meat extender
Meat extension
Meat extract
Meat industry
Meat packing industry
Meat paste
Meat processing industry
Meat product
Meat-packing
Meat-packing business
Meat-packing industry
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Sausage
Senior export specialist in meat and meat products
Slaughterhouse
Soya extender for meat
Subscriber extension station
Telephone extension
Textured vegetable protein
Trainee meat and meat products distribution manager
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Translation of "Meat extension " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
extender | meat extender | meat extension | textured vegetable protein | soya extender for meat

allongeur | protéines végétales texturées | protéines végétales extrudées | protéines végétales expansées


customs compliance specialist in meat and meat products | international trade compliance specialist in meat and meat products | import export specialist in meat and meat products | senior export specialist in meat and meat products

spécialiste en import-export de viandes et de produits à base de viande


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande


assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande




meat processing industry [ cutting premises | cutting-up premises | slaughterhouse | meat industry(UNBIS) ]

industrie de la viande [ abattoir | atelier de découpe ]


lean meat as percentage of carcass weight | lean meat percentage | lean-meat content | lean-meat content of pig carcass

teneur en viande maigre | teneur en viande maigre des carcasses de porc | viande maigre estimée en pourcentage du poids de la carcasse | TVM [Abbr.]


extension set | extension station | extension telephone | extension phone | telephone extension | extension | local | subscriber extension station

poste téléphonique supplémentaire | poste supplémentaire | téléphone supplémentaire | poste | extension | local


meat packing industry | meat-packing industry | meat-packing | meat-packing business

industrie de la viande
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The geographical area of ‘Saucisson de Lacaune’/‘Saucisse de Lacaune’ is characterised by geographical and climatic conditions that traditionally favoured drying. The area has seen the development of an extensive network of meat curing businesses that possess the know-how of numerous generations. Today, traditional production methods still use matured meats. The minimum proportion of lean meat is 80 % in the manufacture of the salami and 70 % for the sausage. This gives the lean meat of ‘Saucisson de Lacaune’/‘Saucisse de Lacaune’ its characteristic red to dark red colour and lean appearance when sliced.

L’aire géographique des «Saucisson de Lacaune»/«Saucisse de Lacaune», caractérisée par des conditions géographiques et climatiques traditionnellement favorables au séchage, a vu se développer en son sein un vaste tissu d’entreprises de salaisons qui détiennent un savoir-faire depuis de nombreuses générations.Les usages anciens de production impliquent encore aujourd’hui la mise en œuvre de viandes mûres et d’une proportion de maigre de 80 % minimum pour la fabrication du saucisson et de 70 % minimum pour la fabrication de la saucisse conférant au produit une couleur du maigre de rouge à rouge foncé caractéristique des «Saucisson de Lacau ...[+++]


However, in order to limit further exposure to added phosphates in food, the extension of the use of those phosphates should be limited to Kasseler, Bräte, Surfleischtoorvorst, šašlõkk, ahjupraad and burger meat with a minimum vegetable and/or cereal content of 4 % mixed within the meat and Finnish grey salted Christmas ham.

Toutefois, afin de limiter toute autre exposition aux phosphates ajoutés dans des denrées alimentaires, il convient de restreindre l'extension de l'utilisation de ces phosphates aux denrées suivantes: Kasseler, Bräte, Surfleisch, toorvorst, šašlõkk, ahjupraadet burger meatcontenant au minimum 4 % de produits végétaux et/ou de céréales mélangés à la viande et jambon de Noël gris salé finlandais.


However, in order to limit further exposure to added phosphates in food, the extension of the use of those phosphates should be limited to Kasseler, Bräte, Surfleisch, toorvorst, šašlõkk, ahjupraad and burger meat with a minimum vegetable and/or cereal content of 4 % mixed within the meat and Finnish grey salted Christmas ham.

Toutefois, afin de limiter toute autre exposition aux phosphates ajoutés dans des denrées alimentaires, il convient de restreindre l'extension de l'utilisation de ces phosphates aux denrées suivantes: Kasseler, Bräte, Surfleisch, toorvorst, šašlõkk, ahjupraadet burger meatcontenant au minimum 4 % de produits végétaux et/ou de céréales mélangés à la viande et jambon de Noël gris salé finlandais.


The Meat Inspection Act and regulations are extensive, and unlike other food sectors, meat inspection is mandatory and very regular.

La Loi sur l'inspection des viandes et son règlement ont une large portée, et, contrairement aux autres secteurs de l'alimentation, l'inspection des viandes est obligatoire et très régulière.


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I think the Japanese delegations that we have entertained and the Americans have also welcomed have realized that there is an extensive movement of live animals between the two countries, of animal feed between the two countries, and meat and animal products.

Je pense que les délégations japonaises que nous avons reçues et que les Américains ont aussi reçues ont bien compris qu'il y avait énormément de mouvement de bétail vivant, de nourriture pour animaux, de viande et de produits animaux entre les deux pays.


Whereas certain intervention agencies hold large stocks of intervention meat; whereas an extension of the period of storage for the meat bought in should be avoided on account of the ensuing high costs; whereas in view of the supply needs in the Soviet Union part of that meat should be put up for sale in accordance with Regulations (EEC) No 2539/84 and (EEC) No 2824/85 in order to be imported into that country;

considérant que certains organismes d'intervention disposent d'un stock important de viandes d'intervention; qu'il convient d'éviter la prolongation du stockage de ces viandes en raison des coûts élevés qui en résultent; que, en tenant compte des besoins d'approvisionnement de l'Union soviétique, il convient de mettre une partie de ces viandes en vente conformément aux règlements (CEE) no 2539/84 et (CEE) no 2824/85 en vue de l'importation dans ce pays;


Whereas certain intervention agencies hold large stocks of boneless intervention meat; whereas an extension of the period of storage for the meat bought in should be avoided on account of the ensuing high costs; whereas as there are outlets in certain third countries for the products concerned, part of that meat should be put up for sale in accordance with Regulations (EEC) No 2539/84 and (EEC) No 2824/85;

considérant que certains organismes d'intervention disposent d'un stock important de viandes désossées d'intervention; qu'il convient d'éviter la prolongation du stockage de ces viandes en raison des coûts élevés qui en résultent; que des débouchés existent dans certains pays tiers pour les produits en question et qu'il convient dès lors de mettre une partie de ces viandes en vente conformément aux règlements (CEE) no 2539/84 et (CEE) no 2824/85;


Whereas the special arrangements applying to these three Member States were incorporated into the provisions of Articles 104 and 105 of the Act of Accession (3) ; whereas similar provisions, which were the logical extension of the original provisions have been introduced in Council Acts subsequently adopted ; whereas Article 13 of Council Directive 72/461/EEC of 12 December 1972 on health problems affecting intra-Community trade in fresh meat (4) and Article 33 of Council Directive 72/462/EEC of 12 December 1972 on health and veteri ...[+++]

considérant que le régime particulier dont bénéficient ces trois États membres s'est trouvé traduit en premier lieu dans les dispositions des articles 104 et 105 de l'acte d'adhésion (3) ; que des dispositions analogues, constituant le prolongement logique des premières, ont été introduites dans des actes du Conseil arrêtés par la suite ; que, à cet effet, ont été prévus l'article 13 de la directive 72/461/CEE du Conseil, du 12 décembre 1972, relative à des problèmes de police sanitaire en matière d'échanges intracommunautaires de viandes fraîches (4) et l'article 33 de la directive 72/462/CEE du Conseil, du 12 décembre 1972, concernan ...[+++]


Mr.Vallé: We had some restrictions on apples, which we solved, and there is some thinking in Mexico about enhancing their phyto-sanitary provisions with respect to meat products — pork and beef — about which we have made extensive representations, and they have backed off, at least for the time being.

M. Vallé: Nous avons subi des restrictions sur les pommes, mais cela s'est réglé. Les Mexicains avaient également envisagé de resserrer leurs dispositions phytosanitaires touchant les produits de viande — le porc et le boeuf —, mais nous avons fait d'importantes représentations à ce sujet-là, et ils ont reculé, du moins pour le moment.


Agenda 2000 had, said Mr Fischler, helped to make a clear move away from financing meat and cereals mountains and towards assistance for environmental services by farmers, extensive livestock farming and organic farming.

Selon Monsieur Fischler, l'Agenda 2000 a conduit à renoncer très nettement au financement des montagnes de viande et de céréales et à s'orienter clairement vers l'indemnisation des prestations des agriculteurs en faveur de l'environnement, à opter pour l'élevage extensif ou pour l'agriculture écologique.




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'Meat extension' ->

Date index: 2022-02-16
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