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Association of State and Regional Canners Association
CFPAE
Cannery
Canning
Canning Machinery and Supplies Association
Canning and processing installations
Canning device
Canning factory
Canning industry
Canning machine
Canning plant
Canning process
Cladding
Council fo Canning Association Executives
Council of Food Processors Association Executives
FPM&SA
Food Processing Machinery and Supplies Association
Jacketing
Look after canning machines
National Food Processing Association Executive
Packing-house
Sheating
Take care of canning machines
Tend canning machine
Watch canning machines

Traduction de «canning process » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




canning [ canning process | cladding | sheating | jacketing ]

gainage


look after canning machines | watch canning machines | take care of canning machines | tend canning machine

utiliser une machine à mettre en conserve


canning factory | canning industry | canning plant

conserverie


canning and processing installations

installation de conservation et de traitement


Food Processing Machinery and Supplies Association [ FPM&SA | Canning Machinery and Supplies Association ]

Food Processing Machinery and Supplies Association [ Canning Machinery and Supplies Association ]


Council of Food Processors Association Executives [ CFPAE | Association of State and Regional Canners Association | Council fo Canning Association Executives | National Food Processing Association Executive ]

Council of Food Processors Association Executives [ CFPAE | Association of State and Regional Canners Association | Council of Canning Association Executives | National Food Processing Association Executive ]




canning industry | cannery | packing-house | canning factory

conserverie
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
When the whole fish frozen in brine intended for canning is removed from the brine solution used for the freezing process, it is unnecessary that the temperature must be further reduced by other means to not more than – 18 °C according with the common practice applied when using the brine method to freeze whole fish intended for canning.

Conformément aux pratiques communes d’utilisation de la saumure pour la congélation de poissons entiers destinés à l’industrie de la conserve, quand le poisson ainsi congelé est retiré de la saumure, il n’est pas nécessaire que la température soit davantage abaissée par d’autres moyens à au moins – 18 °C.


(2) All registered establishments that conduct canning process operations shall comply with all thermal process requirements set out in the Facilities Manual.

(2) Les établissements agréés qui effectuent de la mise en conserve doivent se conformer aux exigences relatives aux processus thermiques prévues au Manuel des installations.


Note: Fruit, nut and vegetable preparations of Chapter 20 that have been prepared or preserved merely by freezing, by packing (including canning) in water, brine or natural juices, or by roasting, either dry or in oil (including processing incidental to freezing, packing, or roasting), shall be treated as an originating good only if the fresh good were wholly produced or obtained entirely in the territory of one or both of the CCFTA countries.

Note : Les légumes, noix et fruits du chapitre 20 qui ont été préparés ou conservés uniquement par congélation, par empaquetage (y compris la mise en conserve) dans de l’eau, de la saumure ou des jus naturels, ou par grillage, à sec ou dans l’huile (y compris le traitement afférent à la congélation, à l’empaquetage ou au grillage), ne sont traités comme des produits originaires que si le produit frais a été entièrement produit ou obtenu sur le territoire d’un ou des deux pays ALÉCC.


Note: Fruit, nut and vegetable preparations of Chapter 20 that have been prepared or preserved merely by freezing, by packing (including canning) in water, brine or natural juices, or by roasting, either dry or in oil (including processing incidental to freezing, packing, or roasting), shall be treated as an originating good only if the fresh good were wholly produced or obtained entirely in the territory of one or more of the NAFTA countries.

Note : Les légumes, noix et fruits du chapitre 20 qui ont été préparés ou conservés uniquement par congélation, par empaquetage (y compris la mise en conserve) dans de l’eau, de la saumure ou des jus naturels, ou par grillage, à sec ou dans l’huile (y compris le traitement afférent à la congélation, à l’empaquetage ou au grillage), ne seront traités comme des produits originaires que si le produit frais a été entièrement produit ou obtenu sur le territoire d’un ou de plusieurs pays ALÉNA.


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Note: A fruit, nut or vegetable preparation of Chapter 20 that has been prepared or preserved merely by freezing, by packing (including canning) in water, brine or natural juices, or by roasting, either dry or in oil (including processing incidental to freezing, packing, or roasting), shall be treated as an originating good only if the value of fresh goods that are wholly produced or obtained entirely in the territory of any of the CIFTA countries constitutes at least 90 per cent of the value of all fresh goods used in the production ...[+++]

Note : Les légumes, noix et fruits du chapitre 20 qui ont été préparés ou conservés uniquement par congélation, par empaquetage (y compris la mise en conserve) dans de l’eau, de la saumure ou des jus naturels, ou par grillage, à sec ou dans l’huile (y compris le traitement afférent à la congélation, à l’empaquetage ou au grillage), ne seront traités comme des produits originaires que si la valeur des produits frais qui ont été entièrement produits ou obtenus sur le territoire d’un ou plusieurs pays ALÉCI représente au moins 90 p. 100 de la valeur de tous les produits frais utilisés dans la production de la préparation de légumes, noix et ...[+++]


Taking into account the specific canning process of fish liver, the maximum level established for fresh fish liver should also apply to processed fish liver.

Compte tenu du procédé spécifique de mise en conserve du foie de poisson, la teneur maximale établie pour le foie de poisson frais devrait également s'appliquer aux préparations de foie de poisson.


Taking into account the specific canning process of fish liver, the maximum level established for fresh fish liver should also apply to processed fish liver.

Compte tenu du procédé spécifique de mise en conserve du foie de poisson, la teneur maximale établie pour le foie de poisson frais devrait également s'appliquer aux préparations de foie de poisson.


the shore-based verification and tracking of such tuna throughout the fishing, transhipment, and canning process by means of On-board Observer Programme trip records.

vérification et repérage à terre des thons pendant toute l'opération de pêche, le transbordement et la mise en conserve grâce aux dossiers d'expédition constitués dans le cadre du programme d'observation à bord.


(e) the shore-based verification and tracking of such tuna throughout the fishing, transhipment, and canning process by means of On-board Observer Programme trip records;

e) vérification et repérage à terre des thons pendant toute l'opération de pêche, le transbordement et la mise en conserve grâce aux dossiers d'expédition constitués dans le cadre du programme d'observation à bord;


- State aid No 335 B/91 - Construction of a tuna processing factory (Società Ittica Europea) - Italy The project concerns the construction of a tuna (and sardine) canning factory which will use particularly sophisticated production technology. The new factory is to meet the requirements of the domestic and Community markets (which will absorb 30% and 70% of its output respectively).

- Aide d'Etat N° 335 B/91 - Construction d'une unité de transformation de thon (Società Ittica Europea) - Italie Ce projet concerne l'installation d'une usine de thon (et de sardine) en conserves dont les lignes de production sont caractérisées par l'utilisation d'une technologie particulièrement sophistiquée, afin de répondre aux besoins et aux exigences du marché national et communautaire (qui absorberont respectivement 30 % et 70 % de la production).




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'canning process' ->

Date index: 2023-11-21
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