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Bloomy rind cheese
Cheese with a dry rind
Cheese with mould-rind
Cheese with mould-ripened rind
Cheese with smeared-on rind
Cheese with surface mould
Dry cottage cheese
Dry myzithra cheese
Dry rind cheese
Flowery-rind cheese
Rinded cheese
Soft-ripened cheese
Wash-rind cheese
Washed-rind cheese

Translation of "dry rind cheese " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
dry rind cheese | cheese with a dry rind

fromage à croûte sèche


bloomy rind cheese [ flowery-rind cheese | soft-ripened cheese ]

fromage à croûte fleurie [ fromage à égouttage spontané et à croûte fleurie | pâte molle à croûte fleurie ]


wash-rind cheese | cheese with smeared-on rind

fromage à croûte lavée (1) | fromage à croûte enduite de morge (2)


cheese with mould-ripened rind | cheese with mould-rind

fromage à croûte fleurie


bloomy rind cheese | cheese with surface mould

fromage à croûte fleurie


washed-rind cheese

pâte molle à croûte lavée [ fromage à égouttage accéléré et à croûte lavée ]








IN-CONTEXT TRANSLATIONS
It is an uncooked pressed paste cheese, with a washed rind that is partially or completely covered after maturing with a fine white bloom principally composed of geotrichum, with a minimum fat content of 40 grams per 100 grams of cheese after total desiccation, when the total dry matter content must not be less than 45 grams per 100 grams of cheese.

C’est un fromage à pâte pressée non cuite, à croûte lavée, recouverte après affinage en tout ou partie d’une fine mousse blanche principalement composée de Geotrichum, contenant au minimum 40 grammes de matière grasse pour 100 grammes de fromage après complète dessiccation et dont la teneur en matière sèche ne doit pas être inférieure à 45 grammes pour 100 grammes de fromage.


As the cheese matures, a dry rind forms.

Une croûte sèche se forme au cours du processus de maturation.


4.2. Description: This is a small goats cheese made of raw, whole goat's milk. It is very soft, with a natural rind made up of an integral, ridged and slightly velvety skin, from white, cream to dark beige in colour and in the form of a small, flat cylinder weighing about 35 g. It contains a minimum level of 45 g of fat per 100 g of cheese after total desiccation and the dry matter weighs no less than 14 g per cheese.

4.2. Description: Petit fromage de chèvre au lait cru et entier, à pâte très souple et à croûte naturelle constituée d'une peau solidaire, striée, légèrement veloutée, de couleur blanche à crème ou beige foncé, en forme de petit cylindre aplati, d'un poids de 35 grammes environ. Il contient au minimum 45 grammes de matière grasse pour 100 grammes de fromage après complète dessiccation et son poids total de matière sèche ne doit pas être inférieur à 14 grammes par fromage.




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'dry rind cheese' ->

Date index: 2021-12-29
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