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Assistant meat and meat products distribution manager
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Bacon
Branded meat product
Cold meats
Corned beef
Cultured meat
Cutting premises
Cutting-up premises
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
In vitro meat
Lab-grown meat
Laboratory-cultured meat
Laboratory-grown meat
Laboratory-produced meat
Lamb meat
Lean meat as percentage of carcass weight
Lean meat percentage
Lean-meat content
Lean-meat content of pig carcass
Meat and meat brands
Meat and meat merchandise
Meat and meat products
Meat and meat products distribution manager
Meat and meat products logistics planner
Meat and meat stock
Meat extract
Meat industry
Meat packers
Meat packing company
Meat paste
Meat processing company
Meat processing industry
Meat processing plant
Meat processor
Meat product
Mutton
Packing plant
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Sausage
Sheepmeat
Slaughterhouse
Test-tube meat
Tissue-engineered meat
Trainee meat and meat products distribution manager
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Traduction de «meat and meat brands » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
meat and meat brands | meat and meat stock | meat and meat merchandise | meat and meat products

viande et de produits à base de viande | viandes et produits carnés


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande


assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande


branded meat product

produit car transformé de marque


lean meat as percentage of carcass weight | lean meat percentage | lean-meat content | lean-meat content of pig carcass

teneur en viande maigre | teneur en viande maigre des carcasses de porc | viande maigre estimée en pourcentage du poids de la carcasse | TVM [Abbr.]


meat processing industry [ cutting premises | cutting-up premises | slaughterhouse | meat industry(UNBIS) ]

industrie de la viande [ abattoir | atelier de découpe ]


in vitro meat [ cultured meat | test-tube meat | laboratory-cultured meat | laboratory-grown meat | lab-grown meat | laboratory-produced meat | tissue-engineered meat ]

viande in vitro [ viande cultivée en laboratoire | viande cultivée in vitro | viande cultivée | viande de culture | viande éprouvette ]


sheepmeat [ lamb meat | mutton | Lamb meat(AGROVOC) ]

viande ovine [ viande d'agneau | viande de mouton ]


meat packers [ meat packing company | packing plant | meat processor | meat processing company | meat processing plant ]

usine de transformation de la viande
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Mr. Phillips: Much of the meat is Canadian, but the point that CFA would make is that there needs to be a clear way to brand and label the meat so that consumers know that it is a Canadian product, not just packaged in Canada after it was imported.

M. Phillips : Une forte proportion de la viande est canadienne, mais la Fédération canadienne de l'agriculture ferait remarquer qu'il est essentiel d'établir un système clair de marquage et d'étiquetage de la viande pour que les consommateurs sachent qu'il s'agit d'un produit canadien, qu'il n'a pas seulement été emballé au Canada après avoir été importé.


(b) where stamped or branded directly on a meat product, shall have no transverse measurement through the centre of the legend of less than 25 mm.

b) inférieure à 25 mm, si elle est apposée directement sur le produit de viande.


(b) where stamped or branded directly on a meat product, shall have no transverse measurement through the centre of the legend of less than 25 mm.

b) inférieure à 25 mm, si elle est apposée directement sur le produit de viande.


When Canadians buy meat at the local grocery store, they may look at the brand, the price, the best-before date and the nutrition label.

Lorsque les Canadiens achètent de la viande à l'épicerie, ils considèrent probablement la marque, le prix, la date de péremption et les renseignements nutritionnels du produit.


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The CFIA and Health Canada have also developed a brand new screening method for listeria in meat which allows for a more rapid response during food safety investigations.

L'ACIA et Santé Canada ont mis au point une nouvelle méthode de détection de la bactérie Listeria dans la viande, ce qui permet un intervention plus rapide à l'occasion d'enquêtes sur la salubrité des aliments.


The agricultural cooperatives are owners of some of the most well-known Norwegian brands like TINE (dairy products), Gilde (red meat) and Prior (eggs and poultry).

Les coopératives agricoles possèdent quelques-unes des marques les plus connues de Norvège comme TINE (produits laitiers), Gilde (viande rouge) et Prior (œufs et volailles).


If pork steak or fillet of chicken are placed on the market under a clear brand name, it is of the greatest importance for the producer to handle meat very carefully.

Si sur le marché, les escalopes de porc ou les filets de poulet étaient clairement pourvus d’une marque déposée, il serait capital pour le producteur d’être très consciencieux vis-à-vis de la viande.


If pork steak or fillet of chicken are placed on the market under a clear brand name, it is of the greatest importance for the producer to handle meat very carefully.

Si sur le marché, les escalopes de porc ou les filets de poulet étaient clairement pourvus d’une marque déposée, il serait capital pour le producteur d’être très consciencieux vis-à-vis de la viande.




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'meat and meat brands' ->

Date index: 2024-03-08
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