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Brine-ripened cheese
Cheddar cheese in brine
Cheese in brine
Cottage cheese
Curd
Curds
Soft white cheese
Whey cheese
White brined cheese
White cheese
White cheese in brine
White cheese mold
White cheese mould

Translation of "white cheese in brine " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below


cottage cheese | curd | curds | whey cheese | white cheese

caillebotte | fromage blanc


white cheese mold [ white cheese mould ]

moisissure blanche du fromage




soft white cheese

fromage à pâte fraîche [ pâte fraîche | fromage blanc frais ]






IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The Commission is of the opinion that the unlawful use of the registered Protected Designation of Origin (PDO) "Feta" occurs in Denmark, where some companies - which produce or import white cheese - export it to third countries with a misleading 'Feta' labelling'.

La Commission estime que l'appellation d'origine protégée (AOP) enregistrée «Feta» est utilisée illégalement au Danemark, où certaines entreprises qui produisent ou importent du fromage blanc exportent celui-ci vers des pays tiers sous un étiquetage trompeur le désignant comme de la «Feta».


only ripened orange, yellow and broken-white cheese and red and green pesto cheese’

Uniquement fromage affiné à pâte orange, jaune et blanc cassé, et fromage au pesto rouge et vert»


only ripened orange, yellow and broken-white cheese and red pesto cheese’

Uniquement fromage affiné à pâte orange, jaune et blanc cassé et fromage au pesto rouge»


(b) except in the case of a soft white cheese, a reference to the principal ripening characteristic of the cheese, identified in accordance with subsection (4);

b) la principale caractéristique d’affinage du fromage, identifiée selon le paragraphe (4), à l’exception des fromages à pâte fraîche;


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(a) “soft white cheese”, in the case of cheese having a moisture on fat-free basis content of 80 per cent or more;

a) « fromage à pâte fraîche » ou « fromage frais », s’il s’agit d’un fromage dont la teneur en humidité rapportée à l’extrait sec dégraissé est de 80 pour cent ou plus;


There is nothing wrong in knowing that we are eating feta from Greece, white brined cheese from Bulgaria or mozzarella from Italy.

Il n’y a rien de mal à savoir que nous mangeons de la feta grecque, du fromage blanc en saumure bulgare ou de la mozzarella italienne.


As regards, in particular, the argument that ‘feta’ has become a generic name, the Court finds that whilst white cheeses soaked in brine have been produced for a long time, not only in Greece but in various countries in the Balkans and the southeast of the Mediterranean basin, those cheeses are known in those countries under names other than ‘feta’.

En ce qui concerne notamment l’argument selon lequel «feta» serait une dénomination générique, la Cour constate que si des fromages blancs en saumure ont été produits depuis longtemps non seulement en Grèce, mais dans différents pays des Balkans et du Sud-Est du bassin méditerranéen, ces fromages sont connus, dans ces pays, sous d’autres dénominations que celle de «feta».


In 2002, the Commission registered the name ‘feta’ as a protected designation of origin (PDO) for a white cheese soaked in brine, originating in Greece .

En 2002, la Commission a enregistré la dénomination «feta» en tant qu’appellation d’origine protégée (AOP) pour du fromage blanc en saumure provenant de la Grèce .


It appears to be necessary to use hydrochloric acid as a processing aid in the production of certain special hard rind cheeses (Gouda, Edam and Maasdammer cheeses, Boerenkaas, Friese, and Leidse Nagelkaas) for the regulation of the pH of the brine bath without causing off-flavours.

Il est nécessaire d'utiliser l'acide chlorhydrique comme auxiliaire technologique dans la fabrication de certains fromages à croûte dure (Gouda, Edam et Maasdammer, Boerenkaas, Friese et Leidse Nagelkaas) pour réguler le pH de la saumure sans créer d'arômes indésirables.


For the regulation of the pH of the brine bath in the processing of Gouda, Edam and Maasdammer cheeses, Boerenkaas, Friese and Leidse Nagelkaas

Pour réguler le pH de la saumure dans la fabrication du Gouda, de l'Edam et du Maasdammer, du Boerenkaas, du Friese et du Leidse Nagelkaas




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'white cheese in brine' ->

Date index: 2021-12-07
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