Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Appenzell
Cheddar
Edam
Emmenthal
Extra-hard cheese
Gouda
Grana Padano
Gruyere
Hard cheese
Hard-type cheese
Long-keeping cheese
Medium hard steel
Medium steel
Medium-hard cheese
Parmesan
Parmigiano Reggiano
Sbrinz
Semi-firm cheese
Semi-hard cheese
Semi-hard steel

Translation of "semi-hard cheese " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below


semi-hard cheese

fromage à pâte mi-dure (1) | fromage mi-dur (2)


medium-hard cheese | semi-hard cheese

fromage à pâte demi-dure | fromage à pâte mi-dure | fromage à pâte semi-dure


semi-firm cheese [ semi-hard cheese ]

fromage à pâte demi-ferme [ pâte demi-ferme ]




hard cheese [ Appenzell | Cheddar | Edam | Emmenthal | Gouda | Grana Padano | Gruyere | long-keeping cheese | Parmesan | Parmigiano Reggiano | Sbrinz ]

fromage à pâte dure [ appenzell | cheddar | édam | emmenthal | fromage de garde | fromage parmigiano reggiano | fromage sbrinz | gouda | grana padano | gruyère ]


hard cheese [ hard-type cheese ]

fromage à pâte dure [ fromage dur ]


medium steel [ medium hard steel | semi-hard steel ]

acier demi-dur [ acier mi-dur | acier semi-dur ]


extra-hard cheese

fromage à pâte extra-dure (1) | fromage dur (2)


hard cheese

fromage à pâte dure (1) | fromage dur (2)
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
only for the external treatment of uncut hard, semi-hard and semi-soft cheese’

Uniquement traitement externe des fromages à pâte dure, semi-dure et semi-molle non prédécoupés»


only sliced or grated cheese hard and semi-hard cheese

Uniquement fromage en tranches ou râpé à pâte dure et semi-dure


At present, in Lithuania, the name ‘Liliputas’ is indisputably associated with the hand-made semi-hard fermented high quality cheese produced in Belvederis village.

En Lituanie, la dénomination «Liliputas» est aujourd'hui incontestablement liée au fromage fermenté, à pâte semi-dure, qui est produit manuellement dans le village de Belvederis.


The Commission assessed the impact of the proposed transaction on a number of markets for dairy products where the merging parties' activities overlap. These markets relate to Dutch-type cheese (namely Gouda, Edam and Maasdam), semi-hard goat cheese, cheese packaging services, value-added yoghurt and quark, portion-pack dairy desserts and packet butter with additives.

La Commission a examiné les répercussions de l’opération envisagée sur plusieurs marchés de produits laitiers où les activités des parties à la concentration se chevauchent, à savoir les marchés des fromages de type néerlandais (Gouda, Edam et Maasdam), du fromage de chèvre à pâte demi-dure, des services de conditionnement de fromages, des yaourts à valeur ajoutée et des fromages blancs, des desserts lactés en portion et du beurre en paquet avec additifs.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Edam Holland is a naturally matured semi-hard cheese.

L’Edam Holland est un fromage à maturation naturelle et à pâte semi-dure.


Gouda Holland is a full-fat (48 % +), naturally matured semi-hard cheese.

Le Gouda Holland est un fromage extra gras (48 % +), à maturation naturelle et à pâte semi-dure.


3. Definition of the product (cheese): the hardness of the cheese ranges from semi-hard to extra-hard and is not restricted to extra-hard only.

3) Définition du produit (fromage): la dureté du fromage va de semi-dur à extra-dur et ne se limite pas à extra-dur.


Definition: Queijo de Cabra Transmontano is a ripened semi-hard to extra-hard cheese produced by curdling raw goat's milk with animal rennet and then slowly straining the curds.

Définition Le Queijo de Cabra Transmontano est un fromage affiné semi-dur à extra-dur obtenu par égouttage lent du caillé, après coagulation du lait de chèvre cru sous l'action de présure d'origine animale.


Hard, semi-hard and semi-soft cheese

Fromage à pâte dure, semi-dure et semi-molle


The parties' combined market shares for hard/semi-hard cheeses is between 10-20% in Greece Therefore, the concentration does not give rise to competition concerns and the Commission has decided to clear it.

La part de marché cumulée des parties pour les fromages à pâte dure/semi-dure est de l'ordre de 10 à 20 % en Grèce. La concentration ne suscite donc aucun problème sur le plan de la concurrence et la Commission a décidé de l'autoriser.




Others have searched : appenzell     cheddar     emmenthal     grana padano     gruyere     parmesan     parmigiano reggiano     sbrinz     extra-hard cheese     hard cheese     hard-type cheese     long-keeping cheese     medium hard steel     medium steel     medium-hard cheese     semi-firm cheese     semi-hard cheese     semi-hard steel     


datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'semi-hard cheese' ->

Date index: 2021-04-20
w