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Dietary dry matter
Digestible dry matter
Dry content
Dry matter
Dry matter
Dry matter content
Dry solid matter
Dry solid matter
FDB
Fat content in dry matter
Fat in DM
Fat in dry matter
Fat on dry basis
Non-fat dry matter
Non-fat lactic dry matter
Non-fatty lactic dry matter
Skimmed dry matter
TS
Total solids
Total solids

Translation of "dietary dry matter " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below


fat on dry basis | FDB | fat content in dry matter | fat in dry matter | fat in DM

gras sur sec | G/S


dry matter | dry solid matter | total solids | TS [Abbr.]

matière sèche | résidu sec


non-fat lactic dry matter | non-fatty lactic dry matter

matière lactique sèche non grasse | matière sèche lactique non grasse


total solids | TS | dry solid matter | dry matter

matière sèche | résidu sec


total solids (1) | dry solid matter (2) | dry matter (3) [ TS ]

matière sèche | MS


non-fat dry matter | skimmed dry matter

extrait sec écrémé


dry content | dry matter content

siccité | teneur en matière sèche




IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Beef cuts are obtained from carcasses of heifers and steers (1) less than 30 months of age which have only been fed a diet, for at least the last 100 days before slaughter, containing not less than 62 % of concentrates and/or feed grain co-products on a dietary dry matter basis, that meets or exceeds a metabolisable energy content greater than 12,26 mega joules per one kilogram of dry matter.

Les découpes de viande bovine proviennent de carcasses de génisses et bœufs (1) âgés de moins de 30 mois qui, au cours des 100 derniers jours précédant l’abattage, ont reçu exclusivement des rations alimentaires contenant au moins 62 % de concentrés et/ou de coproduits issus de céréales fourragères (matière sèche), qui atteignent ou dépassent une teneur en énergie métabolisable supérieure à 12,26 mégajoules par kilogramme de matière sèche.


Beef cuts are obtained from carcasses of heifers and steers (1) less than 30 months of age which have only been fed a diet, for at least the last 100 days before slaughter, containing not less than 62 % of concentrates and/or feed grain co-products on a dietary dry matter basis, that meets or exceeds a metabolisable energy content greater than 12,26 megajoules per one kilogram of dry matter.

Les découpes de viande bovine proviennent de carcasses de génisses et bœufs (1) âgés de moins de 30 mois qui, au cours des 100 derniers jours précédant l’abattage, ont reçu exclusivement des rations alimentaires contenant au moins 62 % de concentrés et/ou de coproduits issus de céréales fourragères (matière sèche), qui atteignent ou dépassent une teneur en énergie métabolisable supérieure à 12,26 mégajoules par kilogramme de matière sèche.


Beef cuts are obtained from carcasses of heifers and steers less than 30 months of age which have only been fed a diet, for at least the last 100 days before slaughter, containing not less than 62 % of concentrates and/or feed grain co-products on a dietary dry matter basis that meet or exceed a metabolisable energy content greater than 12,26 mega joules per one kilogram of dry matter.

Les découpes de viande bovine proviennent de carcasses de génisses et bœufs âgés de moins de 30 mois qui, au cours des cent derniers jours précédant l’abattage, ont reçu exclusivement des rations alimentaires contenant au moins 62 % de concentrés et/ou de coproduits issus de céréales fourragères (matière sèche), qui atteignent ou dépassent une teneur en énergie métabolisable supérieure à 12,26 mégajoules par kilogramme de matière sèche.




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'dietary dry matter' ->

Date index: 2022-02-01
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